• 3% zľava pri platbe prevodom
Robot sprzątający Dreame Bot L10 Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Upratovací robot Dreame Bot L10 Pro

412,58 € (s DPH) 343,82 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Čistiaci robot Dreame

L10 Pro je mimoriadne výkonné zariadenie, ktoré nielen vysáva, ale aj umýva podlahy. Jeho štíhla konštrukcia poskytuje neobmedzené možnosti dosahu aj na ťažko prístupné miesta a moderná technológia detekcie prekážok minimalizuje riziko rušenia. Robot má nádrž na vodu s objemom 270 ml a jeho pracovný čas dosahuje 2,5 hodiny, čo znamená, že dokáže vyčistiť až 250 m2 plochy.

Až 4000 Pa!

L10 Pro sa od ostatných modelov a konkurentov odlišuje silným sacím výkonom 4000 Pa, ktorý sa približuje a v niektorých prípadoch aj prevyšuje výkon štandardných vysávačov. To znamená, že na podlahe nezostanú ani tie najmenšie nečistoty, prach alebo vlasy. Je to viac, ako by ste od upratovacieho robota očakávali!

Premyslený dizajn

Dreame L10 Pro je robot 2 v 1, ktorý vďaka schopnosti čistiť a mopovať zároveň ľahko udrží vaše podlahy bez nečistôt. 270 ml nádržka na vodu stačí na čistenie veľkej plochy a nádržka na prach pojme až 570 ml nečistôt. Navyše, vďaka 5-stupňovej redukcii hluku vďaka zvukovo pohltivej bavlne a optimalizovanej konštrukcii nožov a vibračného motora pracuje robot takmer nepočuteľne.

Pokročilá navigačná technológia

L10 Pro nastavuje stratégie čistenia individuálne na základe mapy každej miestnosti. Pomocou laserovej navigácie LDS a algoritmov SLAM sa robot pohybuje po cik-cakovej dráhe bez toho, aby vynechal čo i len centimeter, čo zefektívňuje vysávanie. Špeciálna aplikácia umožňuje diaľkové ovládanie zariadenia na ešte dôkladnejšie čistenie.

Detekcia prekážok

Vďaka technológii High Precision 3D má L10 Pro odozvu v reálnom čase. Oveľa lepšie rozpoznáva prekážky aj v slabo osvetlenej miestnosti. Funkcia virtuálnej steny poskytuje robotovi dodatočné obmedzenie a zároveň minimalizuje riziko poškodenia pri dosiahnutí neželaných oblastí.

Výkonný čistiaci systém

Robot má 4-úrovňový systém čistenia, ktorý zodpovedá vysoko presnému čisteniu akéhokoľvek typu nečistôt. Bočná kefa odstraňuje prach z ťažko prístupných miest, ako sú rohy, zatiaľ čo hlavný valec je odolný voči zamotávaniu a je zodpovedný za zachytávanie prachu alebo vlasov. Vďaka saciemu výkonu 4000 Pa vysávač L10 Pro ľahko zachytí veľké nečistoty a dvojvrstvový filter H11 zachytí aj častice s veľkosťou 0,3 mikrónu. KanceláriaPomôže vám tiež udržať váš domov bez chlpov domácich miláčikov alebo ho upraviť tak, aby neobsahoval baktérie a bol vhodný pre deti.

Dlhý pracovný čas

Batéria s kapacitou 5200 mAh poskytuje až 2,5 hodiny prevádzky na jedno nabitie. Robot je vhodný aj pre veľkých majiteľov domov a dokáže upratať až 250 m2. Potrebujete ešte viac? Zariadenie Dreame sa automaticky vráti do nabíjacej stanice, keď je úroveň nabitia batérie príliš nízka. Navyše vypočíta množstvo energie potrebnej na dokončenie práce a presne toľko jej doplní. Po nabití pokračuje v práci tam, kde skončila, čím šetrí váš čas.

Prispôsobenie práce robota

Pomocou aplikácie môžete vytvoriť zóny čistenia, napríklad zapnutím bodového čistenia, pri ktorom L10 Pro vyčistí vami určené oblasti, alebo zónového čistenia výberom väčšej oblasti na čistenie. Okrem toho môžete zapnúť virtuálnu stenu, aby vysávač nečistil v oblastiach, ktoré určíte.

8.jpg

Inteligentné čistenie s L10 Pro

Vysávač je vybavený senzormi na ochranu pred nežiaducimi udalosťami. Je dostatočne tenký, aby sa dal umiestniť pod nábytok alebo posteľ, ale len ak nie je výklenok príliš nízky. Má snímače pádu, takže nespadne zo schodov, a vďaka funkcii čistenia hrán bude každý centimeter vášho domova čistý. Model L10 pro dokáže odstrániť prekážky vysoké až 20 mm, takže sa ľahko dostane na koberec. Nielenže vykoná svoju prácu, ale nebude vyžadovať žiadnu zbytočnú pozornosť!

ss0523.jpg

Hlasové ovládanie

Odteraz bude vysávanie zábava! Zariadenie L10 Pro má funkciu hlasového ovládania. Stačí povedať "Alexa, zapni vysávač" a je to. Byt sa upratuje sám. Okrem toho sa produkt Dreame pripája k ďalším zariadeniam v domácnosti prostredníctvom aplikácie Mi Home.

Obsah balenia

  • Robot Dreame L10 Pro
  • Nabíjacia stanica
  • Čistiaca kefa
  • Napájací kábel
  • Nádrž na vodu
  • Mop
  • KefaBočná kefa
  • Návod na obsluhu

Špecifikácie

Výrobca Dreame Model L10 Pro Rozmery 350 x 350 x 96,8 mm Hmotnosť 3,7 kg Maximálny pracovný čas 2,5 hodiny Čas nabíjania Až 2,5 hodiny Kompatibilita Aplikácia Mi Home, Amazon Alexa Typ bezdrôtového pripojenia Wi-Fi 2,4 GHz Napätie 100-240 V ~ 50/60 Hz 0,5 A Menovitý výkon 46W Sací výkon 4000Pa Hladina hluku 65 dB Kapacita batérie 5200 mAh Kapacita nádrže na prach 570 ml Kapacita nádrže na vodu 270 ml Farba Čierna

027028
107 položky
6972086396992

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product