• 3% zľava pri platbe prevodom
Odkurzacz pionowy Deerma DX118C
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Deerma DX118C stojatý vysávač

32,77 € (s DPH) 27,31 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní


Šikovný vysávač, ktorý vás prekvapí svojou účinnosťou

Nový DX118C! Vysávač je teraz k dispozícii v novom sivom farebnom variante. Svojím efektívnym výkonom a pohodlným používaním splní očakávania náročných používateľov. Toto ľahké a praktické zariadenie je vybavené 5-metrovým káblom, ktorý vám poskytne potrebnú voľnosť. Účinnosť vysávača zaručuje sací výkon až 16 000 Pa a 3 vymeniteľné kefy, ktoré možno použiť v rôznych situáciách. Nádrž na odpad s hmotnosťou 1,2 kg sa ľahko vyprázdni stlačením tlačidla.


Môžete ho použiť 2 spôsobmi

Vďaka ľahkej a ergonomickej konštrukcii vysávača DX118C ho môžete ľahko ovládať a vyčistiť každý kút vašej domácnosti. Toto praktické zariadenie môžete používať dvoma spôsobmi - ako stojanový vysávač a ako ručný vysávač. Pomocou neho môžete ľahko čistiť podlahy a ďalšie veci. Zdvihnutie na vysávanie závesov, vyšších políc alebo stropov nie je žiadny problém.


3 kefy sú súčasťou balenia

V balení nájdete až 3 typy štetcov. Podlahová kefa je ideálna na takmer akýkoľvek povrch. Účinne čistí panely, dlaždice a dokonca aj koberce. Jeho používanie je jednoduché a pohodlné. Hladko kĺže po podlahe a vďaka hrúbke len 5 cm a 90° rotácii s ním dosiahnete do každého rohu. Plochá kefa je ideálna na vysávanie priehlbín v nábytku alebo klávesníc, zatiaľ čo trojuholníková kefa je ideálna na záclony, prestieradlá a iné materiály a odstraňuje prach, vlasy a chlpy.



Prekvapujúci výkon

Vysávač je vybavený výkonným motorom, ktorý dokáže pracovať rýchlosťou až 28 000 otáčok za minútu. Vďaka tomu je možné dosiahnuť taký vysoký sací výkon. To všetko prispieva k neuveriteľnej účinnosti vysávača DX118C - v okamihu sa zbaví prachu a iných nečistôt.



Bezpečnosť a hygiena pri používaní


Používaním vysávača DX118C nielen dôkladne vysajete celú domácnosť, ale aj obmedzíte kontakt so špinou. Zariadenie je vybavené účinným filtrom HEPA, ktorý dokonale filtruje prach. Možno ho umývať pod tečúcou vodou, rovnako ako priestrannú odpadovú nádrž, ktorú možno vyprázdniť stlačením tlačidla. Vďaka tomu je vysávač bezpečný pre vaše zdravie a jeho používanie je hygienické.





Jednoduché skladovanie


Ďalšou výhodou stojatého vysávača je, že sa ľahko skladuje. Stačí ho umiestniť k stene - nezaberie vám doma veľa miesta. Má tiež jednoduchý, ale štýlový dizajn. Moderný dizajn, ergonomická konštrukcia a pôsobivá funkčnosť z neho robia fantastický doplnok do vašej domácnosti.


Špecifikácie

Výrobca Deerma
Model DX118C
Sací výkon 16 000 Pa
Menovité napätie 220V
Kapacita nádoby na prach 1.2l
Hladina hluku menej ako 76 dB
Menovitý výkon 400 W - 600 W
Hmotnosť 1,86 kg
Menovitá frekvencia 50 Hz
Rozmery 240 x 130 x 950 mm
Dĺžka kábla 5m
Farba šedá

025413
3544 položky
6955578034619

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product