• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame H12
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dreame H12 akumulátorový vertikálny vysávač

515,42 € (s DPH) 429,51 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dreame H12 akumulátorový vertikálny vysávač

Pozdravte úžasné. Akumulátorový vertikálny vysávač Dreame H12 nielen vysáva, ale aj čistí podlahy. Vďaka vylepšenej konštrukcii kefy účinne odstraňuje nečistoty aj na okrajoch. Automaticky zisťuje stupeň znečistenia povrchu a podľa toho upravuje svoj výkon. Čistí sa aj sám. Odolná batéria poskytuje pracovný čas približne 35 minút a zabudovaný LED displej uľahčuje používanie zariadenia.

Â

Vysávanie a čistenie podláh v rovnakom čase

Teraz môžete ušetriť čas. Už žiadne vysávanie a potom vytieranie. Dreame vám umožňuje robiť oboje naraz, a to pomocou jedného zariadenia! Vysávač H12 si dokonale poradí s prachom, omrvinkami a chlpmi a ponúka aj funkciu mopovania, ktorá v okamihu vyčistí škvrny, rozliate mlieko alebo odtlačky labiek vášho domáceho maznáčika.

Â

Inteligentne detekuje nečistoty

Postarajte sa o dokonalú čistotu všetkých podláh vo vašej domácnosti. Vysávač Dreame H12 inteligentne rozpozná nečistoty a automaticky prispôsobí svoj výkon úrovni znečistenia vysávaného povrchu. To umožňuje nielen dôkladné čistenie, ale aj optimalizáciu spotreby energie, čo sa prejavuje v dlhšej životnosti. Zistite, že vysávanie môže byť efektívnejšie!

Â

Ešte lepšia kefa

Čistenie podláh v kobercoch, pozdĺž stien alebo na okrajoch nábytku nebolo nikdy jednoduchšie. Dreame H12 je vybavený špeciálne navrhnutou kefou, ktorá odstraňuje nečistoty aj v ťažko prístupných miestach. Jeho šírka je 250 mm. Odteraz môže byť každý kút vášho domova žiarivo čistý - omrvinky alebo škvrny na okrajoch nábytku budú už len zlou spomienkou!

Â

Čistí sa sám

Nestrácajte čas čistením vysávača. Kefa H12 je vybavená špeciálnou škrabkou, ktorá počas čistenia odstraňuje nečistoty. Tým sa zabezpečí, že práve zozbierané nečistoty neskončia späť na podlahe. Navyše stačí vysávač položiť na základňu a stlačiť tlačidlo a kefový valec sa opláchne vodou a vyčistí.

Â

2 prevádzkové režimy na výber

Voľne prepínajte medzi dostupnými režimami a čistite tak, ako chcete. Automatický režim umožňuje dôkladné čistenie podlahy - ideálne na každý deň. Režim odsávania odstraňuje rozliate tekutiny bez vytierania. Ideálne na vodu, džús alebo čaj. Využite dostupné možnosti a zaistite si žiarivo čisté podlahy!

Â

2 nádrže na vodu

Dreame H12 je vybavený 2 nádržami na vodu - jednou na čistú a druhou na špinavú vodu. Prvá má objem 900 ml. To znamená, že nemusíte dopĺňaťPočas čistenia - jedna náplň stačí na vyčistenie veľkej plochy. Objem druhej nádrže je 500 ml. Zadržiava špinavú vodu, takže sa nemusíte obávať, že rozliata voda opäť skončí na podlahe.

Â

Inteligentný vývoj

Uľahčite si upratovanie. Vysávač je vybavený prehľadným LED displejom, ktorý zobrazuje najdôležitejšie informácie o jeho prevádzke. Stačí letmý pohľad na úroveň nabitia batérie alebo stav čistenia! H12 ponúka aj inteligentné hlasové správy. Napríklad vás upozorní na aktuálne zvolený režim čistenia a pripomenie vám, aby ste doplnili nádržku na vodu.

Â

Navrhnuté pre vaše pohodlie

Zistite, že čistenie nemusí vyžadovať veľa úsilia. Vďaka starostlivo premyslenému dizajnu poskytuje H12 jedinečný komfort pri používaní. Jeho ovládanie je mimoriadne jednoduché a pohodlné - nemusíte sa báť, že zmoknete! Uloženie vysávača tiež nie je problém. V súprave nájdete špeciálnu základňu, ktorá ponúka priestor nielen pre spotrebič, ale aj pre jeho príslušenstvo.

Â

Dlhý prevádzkový čas

Osloboďte sa od káblov a užívajte si slobodu. Vďaka bezdrôtovej konštrukcii vysávača Dreame H12 môžete pohodlne vysávať celý dom. Zariadenie je tiež vybavené odolnou batériou, ktorá na plné nabitie vydrží pracovať až 35 minút. Nie je potrebné prerušiť upratovanie kvôli nabíjaniu vysávača! Dodávaná základňa navyše umožňuje ovládať H12 počas skladovania.

Â

Zahrnuté

  • Vysávač
  • Rukoväť
  • Náhradný filter
  • Čistiaca kefa
  • Napájací adaptér
  • Nádoba na náhradné kefy
  • Držiaky na príslušenstvo x2
  • Základňa s funkciou nabíjania
  • Čistiaci prostriedok

Â

Špecifikácie

Â

Výrobca Dreame
Názov H12 Mokré a suché vysávanie
Model H12
Menovitý výkon 200 W
Hmotnosť 4,75 kg
Kapacita batérie 6x 4000 mAh
Prevádzkový čas Do 35 min.
Čas nabíjania Približne 5 h
Kapacita nádrže na čistú vodu 900 ml
Kapacita nádrže na špinavú vodu 500 ml
Prevádzkové režimy Automatické / Odsávanie
Motor Bezkartáčové
Zobrazenie LED
Oznámenia Áno
Detekcia nečistôt Áno
Automatické čistenie Áno

Â

Â

035795
97 položky
6973734685468

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product