• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame P10 Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dreame P10 Pro bezdrôtový vertikálny vysávač

226,55 € (s DPH) 188,80 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dreame P10 Pro bezdrôtový vertikálny vysávač

Pozrite sa, aké pohodlné môže byť vysávanie vášho priestoru. Akumulátorový stojanový vysávač Dreame P10 Pro sa vyznačuje dlhou dobou prevádzky, sacím tlakom 22 000 Pa, sacím výkonom 130 AW a ľahkým, praktickým dizajnom. Je vybavený patentovaným bezkartáčovým motorom Space Air 2.0 od spoločnosti Dreame so 120 000 otáčkami za minútu a priložené nástavce umožňujú vysávať širokú škálu povrchov. Nádoba na prach pojme až 0,5 litra nečistôt a vyprázdňuje sa pomocou jediného tlačidla.


Pôsobivý sací výkon

Akumulátorový stojanový vysávač Dreame P10 Pro je vybavený vylepšeným motorom Space Air 2.0, ktorý pracuje pri závratných 120 000 otáčkach za minútu a poskytuje sací výkon 130 AW. V kombinácii so sacím tlakom 22 000 Pa poskytuje mimoriadne účinný výkon a precízne vysávanie. Vďaka tomu je vysávač Dreame P10 Pro ideálny na malé a veľké nečistoty, prach, vlasy a špinu. Navyše môžete pohodlne prepínať medzi 3 režimami odsávania.


Dlhý pracovný čas

Nemusíte sa obávať, že sa vysávač v polovici práce vybije. Batéria s kapacitou 2500 mAh poskytuje až 60 minút nepretržitého používania. V prípade potreby sa môžete vybaviť vymeniteľnou batériou a vymeniť ju, aby ste predĺžili dobu prevádzky telefónu P10 Pro. Za zmienku stojí aj systém SmartCooling, ktorý účinne odvádza teplo a zabezpečuje optimálne pracovné podmienky pre motor a batériu. Poznámka: Nabíjanie batérie je možné vykonať vo vysávači alebo samostatne.


Viaceré aplikácie

Mäkká valcová kefa vysávača je ideálna na zbieranie väčších nečistôt z drevených podláh, dlaždíc alebo mramoru. Vďaka dizajnu v tvare písmena V sa doň vlasy a chlpy nezamotávajú. Súčasťou balenia je aj štrbinová hubica 2v1, ktorá účinne zbiera nečistoty z úzkych štrbín a ťažko prístupných miest. K dispozícii je aj elektrický minivysávač na dôkladné vysávanie vlasov a prachu z pohoviek, posteľnej bielizne a iných textilných povrchov.


Ľahký a praktický

Konštrukcia vysávača bola starostlivo premyslená tak, aby vážil iba 3,2 kg. Vysávač P10 Pro tak môžete bez námahy použiť na vysávanie hornej časti nábytku alebo stropných priestorov. Motor bol umiestnený za rukoväťou, aby sa vyvážilo ťažisko a odľahčila sa ruka pri vysávaní. K pohodlnej práci so zariadením prispieva aj ergonomický tvar rukoväte.


Vynikajúca filtrácia

Spája sa vám vysávanie s nepríjemnými pachmi a prachom vo vzduchu? S telefónom Dreame P10 Pro na to môžete zabudnúť. Zariadenie využíva viacvrstvovú filtráciu a zachytáva 99,89 % mikročastíc s veľkosťou až 0,3 μm, takže všetky nečistoty zostávajú v zariadení a vy si môžete užívať skutočne čistý domov.


Jednoduché používanie

Dreame P10 Pro je vybavený LED displejom, ktorý vám umožní ľahko skontrolovať úroveň nabitia batérie, zmeniť režim vysávania alebo zablokovať aktivačné tlačidlo a spustiť nepretržité vysávanie. Nádrž na prach má objem 0,5 litra a možno ju vyprázdniť jedným tlačidlom. Okrem toho sa ľahko udržiava - valčekovú kefu, nádobu na prach a filter možno umyť pod vodou a znovu použiť.


Dekorácia pre váš domov

Vysávač Dreame P10 Pro bol navrhnutý na efektívne vysávanie, ale nezabudlo sa ani na vizuálnu stránku. Zaujme svojím minimalistickým dizajnom a jeho moderný dizajn dobre zapadne medzi vaše štyri steny. Pomocou priloženého nástenného držiaka môžete vysávač pohodlne uložiť a ušetriť tak miesto vo vašej domácnosti.


Zahrnuté

  • Vysávač Dreame P10 Pro
  • Mäkký valčekový štetec
  • Elektrický mini vysávač
  • Štrbinová hubica 2v1
  • Nástenná rukoväť
  • Upevňovacia svorka
  • Kovové potrubie vysávača

Špecifikácie:

Výrobca Dreame
Model P10 Pro
Menovité napätie 25.2 V
Menovitý výkon 410 W
Otáčky motora 120 000 OTÁČOK ZA MINÚTU
Kapacita batérie 7 x 2500 mAh
Hmotnosť 3,2 kg
Čas nabíjania 3 h
Motor Space Air 2.0
Prevádzkový čas 60 minút
Sací výkon 130 AW
Sací tlak 22 000 Pa
Režimy odsávania Eco, Med, Turbo
Kapacita nádrže na prach 0.5 l
034568
73 položky
6973734680487

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product