• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame T30 Neo
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dreame T30 Neo bezdrôtový vertikálny vysávač

309,09 € (s DPH) 257,57 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dreame T30 Neo bezdrôtový vertikálny vysávač

Ak hľadáte vysávač, ktorý má vysoký sací výkon, dlhý čas prevádzky a neopotrebuje sa po pár chvíľach, Dreame T30 Neo uspokojí vaše potreby v okamihu. S viac ako 90 minútami, 190 aW a 600 ml nádobou na nečistoty, moderným dizajnom, LED displejom a sadou prídavných kief na rôzne povrchy vyčistí každú domácnosť efektívne a účinne.


Výkonný motor v malom puzdre

O sací výkon vysávača sa stará motor Dreame space Motor 5.0. Vďaka nemu je počas prevádzky k dispozícii výkon až 190 aW. To vám umožní zbaviť sa skutočne hlbokých nečistôt a zvyškov z kobercov alebo parkiet a v kombinácii s ďalším príslušenstvom aj ďalších, niekedy naozaj veľkých priestorov.


Jednoduché ovládanie v rôznych režimoch

Dreame T30 Neo ponúka 3 pracovné režimy, ktoré vyhovujú vašim očakávaniam. V úspornom režime môže pracovať až 90 minút bez prestávky - ideálne na osvieženie vášho domova. V strednom režime môže pracovať až 35 minút pre náročnejšie úlohy. Tretí režim, turbo, je určený pre najťažšie znečisťujúce látky. Pri práci v tomto režime sa spotrebuje plný výkon spotrebiča, čo umožňuje 7,5 minúty prevádzky.


Pre drsné povrchy

Široký valec vysávača sa vďaka svojej dômyselnej konštrukcii hladko pohybuje po kobercoch, parketách a terase a zbavuje ich malých čiastočiek nečistôt a zvyškov. Kefy v tvare písmena V na zásobníku vysávača vysávajú nečistoty z priestoru, nájdu si miesto v nádobe na nečistoty vysávača a zabránia šíreniu ďalších nečistôt.


Prekvapujúci čistiaci účinok

Priehľadná prachová nádoba vám umožní vidieť, že vysávač sa dokáže zbaviť niektorých nečistôt, ktoré nie sú viditeľné voľným okom. Dokonca aj ľahké vysávanie každý deň vám pomôže udržať váš domov čistý s minimálnym úsilím. Nádoba na prach má objem 600 ml, takže ju stačí vyprázdniť na konci čistenia stlačením tlačidla.


Viacúrovňová úroveň filtrácie

Dreame T30 Neo je vybavený celým radom filtrov, ktoré sa postarajú o čistotu vašej domácnosti aj interiéru. Cyklónový, 5-vrstvový filtračný systém zachytí až 99,97 častíc nečistôt a zabezpečí, že všetky nečistoty zostanú v jeho strede a nie vo vzduchu vášho domova. Okrem toho vám takáto účinná vzduchotesnosť umožní zbaviť sa takmer 99,9 % roztočov z vašich kobercov a matracov, čo bude skvelým riešením, ak ste alergik alebo s ním žijete.


LED displej - Viac informácií

Jednoduchý displej vám poskytne najdôležitejšie informácie o zariadení. Zobrazí sa zvolený režim, zostávajúci režim aAk máte vysokú úroveň náplne, potrebujete vymeniť filtre alebo ak nie sú správne nainštalované. Na displeji sa tiež zablokuje ventilátor jednotky, aby ste ho mohli prevádzkovať nepretržite.


Ďalšie príslušenstvo

Vďaka priloženým rukovätiam vám T30 Neo poslúži ešte viac spôsobmi. Ľahko vyčistíte klávesnicu počítača alebo notebooku, veľké medzery v nábytku a stenách. Vysávač je dostatočne ľahký na to, aby nesťažoval napríklad upratovanie vo výškach. Vysávač nebude veľmi zaťažovať lustre alebo stropy. Pozornosť si zaslúži aj rukoväť 2 v 1, ktorá umožňuje šetriť energiu a zaručuje trvalé miesto vo vašej domácnosti.


Jednoduché čistenie a údržba

Vymeniteľné diely, ako sú filtre alebo nádoba s výrezom, sa dajú čistiť pod tečúcou vodou bez rizika poškodenia. Pred ďalším použitím ich však nezabudnite dôkladne vysušiť, aby ste neriskovali poškodenie výrobku.


Veľkosť súpravy:

  • Telo x1
  • Kefová tryska 2 v 1 x1
  • Univerzálny vývod x1
  • Drážková tryska x1
  • Mini kefka s motorovým pohonom x1
  • Predradený ovládač x1
  • Nabíjačka x1
  • Nabíjacia a úložná rukoväť 2 v 1 x1

Špecifikácie:

Výrobca Dreame
Model T30 Neo
Menovité napätie 29.6 V
Menovitý výkon 550 W
Kapacita batérie 8 x 2900 mAh
Čas nabíjania približne 4 h
Motor Motor Dreame SPACE 5.0
Prevádzkový čas do 90 minút
Sací výkon 190 AW
Sací tlak 27 kPa
Filtračný systém Cyklónový 5-vrstvový filtračný systém
Kapacita nádrže na prach 600 ml
030562
1172 položky
6973734683396

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product