• 3% zľava pri platbe prevodom
Odkurzacz pionowy Deerma DX600 (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Deerma DX600 stojatý vysávač (čierny)

44,58 € (s DPH) 37,15 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Deerma DX600 stojatý vysávač

Čoskoro môže byť každý kút vášho domova žiarivo čistý. Zvislý vysávač Deerma DX600 pracuje s výkonom 600 W a je vybavený zdokonalenou cyklónovou technológiou, ktorá v okamihu odstráni prach a odpad. Čistenie uľahčujú aj priložené vymeniteľné kefky. 4-stupňová filtrácia účinne odstraňuje nečistoty a alergény. Ľahký a praktický vysávač Deerma DX600 s dlhým 4,5 m káblom možno používať ako vertikálny aj ručný vysávač.

Spoľahlivé vysávanie

Prach, peľ, roztoče, chlpy a iné nečistoty nielen znečisťujú naše domácnosti, ale často spôsobujú aj alergie. Vysávač DX600 vám pomôže vyriešiť podobné problémy! Použitím zdokonalenej cyklónovej technológie sa zvýšil sací výkon až na 15 000 Pa. Oceľová sieťka s 12 999 otvormi s priemerom 0,25 mm navyše zabraňuje upchávaniu filtra prachom, čo sa prejavuje v spoľahlivom výkone vysávača.

Dokonalá kefa na podlahu

Teraz môžete dôkladne povysávať podlahy v celom dome. Kefa DX600 je dostatočne tenká, aby ste ju mohli ľahko dostať pod nábytok - má hrúbku menej ako 38 mm. Je tiež otočný o 270°, čo uľahčuje vysávanie medzi nohami stoličiek alebo v rohoch. Jeho starostlivo premyslená konštrukcia v kombinácii s vysokým sacím výkonom vysávača umožňuje účinne odstrániť aj mimoriadne odolné nečistoty ukryté v štrbinách.

4-stupňová filtrácia

S vysávačom DX600 nielen dôkladne vysajete podlahy, ale aj vytvoríte čisté a zdravé prostredie vo svojej domácnosti. Je vybavený 4-stupňovým filtračným systémom s filtrom HEPA, ktorý účinne zachytáva prachové častice a zabraňuje ich opätovnému vniknutiu do vzduchu. Alergici a rodičia malých detí ocenia použité riešenia.

2w1

Vedeli ste, že pri kúpe DX600 získate 2 praktické zariadenia v jednom? Výrobok možno používať ako bežný stojanový vysávač a ako malý ručný vysávač. Vďaka tomu je ideálny nielen na vysávanie podláh, ale aj na čistenie nábytku, záclon a dokonca aj auta. Model DX600 je tiež veľmi ľahký - ľahko sa berie do ruky. Ako ručný vysávač váži len 1,4 kg, zatiaľ čo stojanový vysávač váži 2 kg. Navyše sa s ním vďaka ergonomickej protišmykovej rukoväti ľahko manévruje.

Náhradné kefky sú súčasťou balenia

S cieľom pomôcť vám dôkladne povysávať všetky zákutia, sada obsahuje ďalšie vymeniteľné kefy. Pomocou štrbinovej kefy sa ľahko zbavíte prachu napríklad v zákutiach pohoviek alebo kresiel. Je užitočný aj na čistenie úzkych, ťažko prístupných priestorov. Malá čistiaca kefa uľahčuje vysávanie nábytku a nerovných, chúlostivých povrchov, ako sú klávesnice alebo záclony.

Z bezpečnostných dôvodov

Model DX600 vám bude dlho dobre slúžiť. Je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ako je napríklad nehrdzavejúca oceľ, vďaka čomu je mimoriadne odolný a odolný. Je tiež navrhnutý tak, aby účinne chránil motor pred prehriatím a poškodením. Špeciálny trojrozmerný vetrací otvor zabezpečuje účinný odvod tepla. Je umiestnený vzadu, aby vám uvoľnený vzduch nefúkal do tváre.

Veľká nádoba na prach

Deerma DX600 je vybavená veľkou 0,8 litrovou nádržou na prach. Ak ho chcete vyprázdniť, jednoducho ho odpojte od zariadenia stlačením tlačidla. Potom odpad jednoducho vyhoďte do koša - ani si nezašpiníte ruky! Môžete ho tiež bezpečne umyť pod tečúcou vodou a po vysušení ho znovu použiť - predĺžite tak jeho životnosť a zabránite množeniu baktérií.

Zahrnuté

  • Vysávač
  • Potrubie
  • Podlahová kefa
  • Používateľská príručka
  • Malý štetec
  • Kefa kefa

Špecifikácie

Výrobca Deerma
Názov Vysávač
Model DX600
Menovité napätie / frekvencia 220-240 V~ 50-60 Hz
Menovitý výkon 600 W
Kapacita nádrže na prach 0,8 l
Sací výkon ⩽15 000 Pa
Úroveň hlasitosti ⩽82 dB
Dĺžka hadice 4,5 m
Materiál ABS / PC
Rozmery 252 x 238 x 1149 mm
Hmotnosť 2 kg

029142
240 položky
6955578035869

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product