• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame P10
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dreame P10 akumulátorový vertikálny vysávač

165,02 € (s DPH) 137,52 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dreame P10 akumulátorový vertikálny vysávač

Zistite, že vysávanie nemusí byť otrava. Akumulátorový stojanový vysávač Dreame P10 je ľahký a ľahko sa používa - upratovanie akéhokoľvek kúta je s ním hračka. So sacím výkonom až 100 AW si poradí aj s tými najodolnejšími nečistotami a priložená kefa 2 v 1 vám umožní odstrániť prach z ťažko prístupných rohov. Má 50-minútovú prevádzku na jedno nabitie a vďaka zabudovanej LED obrazovke sa ľahko používa.

Úžasný výkon

Prečo je model P10 taký skvelý v boji s nečistotami? Bezkartáčový motor vyvinutý spoločnosťou Dreame pracuje s rýchlosťou až 100 000 otáčok za minútu a poskytuje extrémne vysoký sací výkon až 20 000 Pa. Vďaka tomu dokáže v okamihu odstrániť prach, nečistoty, vlasy, chlpy a iný odpad. Pokročilý filtračný systém navyše dokáže zachytiť až 99,89 % mikročastíc, čo vám umožní vytvoriť vo vašej domácnosti čisté a zdraviu prospešné prostredie.

Spoľahlivá podlahová kefa

Kúpte si vysávač, ktorý dôkladne vyčistí všetky druhy podláh bez toho, aby ich poškodil. Mäkká valčeková kefa Dreame P10 je ideálna na širokú škálu povrchov, od panelov a dlaždíc až po koberce a rohože. Účinne odstraňuje nečistoty, ako je prach, drobky, vlasy a chlpy. Je tiež navrhnutý tak, aby nepoškriabal podlahy - takže môžete vysávať bez obáv z náhodného poškodenia.

Prídavná kefa je súčasťou balenia

Udržujte každý kút čistý - s Dreame P10 sa pred vami neskryje žiadna špina! Súprava obsahuje multifunkčnú kefu 2v1, ktorá uľahčuje odstraňovanie nečistôt z ťažko prístupných miest. Používajte ho na vysávanie dutín v pohovkách a kreslách, okrajov miestností, priestorov medzi nábytkom a nerovných povrchov, ako sú klávesnice. Teraz už nič nestojí v ceste tomu, aby celý váš dom žiaril čistotou!

Dlhý pracovný čas

Vychutnajte si slobodu bezdrôtového dizajnu a nemusíte sa obávať, že ho budete musieť často nabíjať. Dreame P10 je vybavený odolnou 7-článkovou batériou s kapacitou 2000 mAh, ktorá poskytuje až 50 minút prevádzky. Tento výrobok je preto ideálny pre menšie aj väčšie domy. Chcete viac? Pokročilý systém SmartCooling zabezpečuje účinný odvod tepla, čím zvyšuje účinnosť batérie a motora.

Prehľadný, farebný LED displej

Môže byť obsluha vysávača ešte príjemnejšia? Dreame dokazuje, že to dokáže! Model P10 má zabudovaný farebný displej LED, ktorý vám umožňuje jednoduchý prístup k najdôležitejším funkciám a informáciám o jeho prevádzke. Môžete napríklad skontrolovať alebo zmeniť aktuálny režim odsávania. Zistíte tiež, aká je úroveň nabitia batérie. Vysávač ponúka aj špeciálny elektronický zámok, ktorý zabraňuje únave a namáhaniu prstov pri upratovaní.

Ľahký, prenosný a pohodlný na používanie

Teraz môžete dôkladne vyčistiť celý dom bez väčšej námahy. Dreame P10 váži len 3 kg, čo v kombinácii s bezdrôtovým dizajnom znamená, že ho môžete ľahko prenášať medzi miestnosťami, vziať do garáže alebo zdvihnúť na čistenie záclon. Vďaka špeciálne navrhnutej rukoväti sa s ním ľahko manévruje. Výrobok bude dobre fungovať aj ako malý ručný vysávač. Môžete napríklad pohodlne vysávať nábytok alebo auto.

Zníženie kontaktu so špinou

Aby ste obmedzili kontakt so špinou a nemuseli si po každom čistení špiniť ruky, je model P10 vybavený veľkou nádržkou na prach, ktorej vyprázdňovanie je hračka. Stačí stlačiť tlačidlo! Navyše nádobu, hriadeľ kefy aj filter možno bez problémov čistiť pod tečúcou vodou. Tým sa nielen predlžuje ich životnosť a predchádza sa potrebe častej výmeny, ale znižuje sa aj riziko rastu baktérií.

V súprave

  • Vysávač
  • Mäkký valčekový štetec
  • Kefka 2v1
  • Západka
  • Nástenná rukoväť

Špecifikácie

Výrobca Dreame
Model P10
Menovitý výkon 350 W
Kapacita batérie 7x 2000 mAh
Hmotnosť 3 kg
Čas nabíjania Približne 2,5 h
Filter Dá sa čistiť
Motor Bezkartáčový systém SPACE 4.0
Čas trvania Až 50 minút
Čistiaca sila 100 AW
Sací výkon 20 000 Pa
Kapacita nádrže na prach 0,5 l

029109
69 položky
6973734681972

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product