• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame V12
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dreame V12 akumulátorový vertikálny vysávač

330,09 € (s DPH) 275,07 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dreame V12 stojatý vysávač

Tichá prevádzka, intuitívny displej a bezdrôtový dizajn výrazne zvýšia váš komfort pri vysávaní. Dreame vyčistí vaše podlahy pomocou 5-stupňovej filtrácie a odstráni až 99,9 % roztočov. Model V12 vás ohromí využitím moderných technológií vrátane motora Space 5.0, ktorý dosahuje sací výkon 27 000 Pa. Praktická nabíjacia stanica a sada vymeniteľných hrotov vám ušetria miesto a uľahčia prácu.

Mimoriadne dlhý pracovný čas

Model V12 je vybavený batériou s kapacitou 3000 mAh, čo znamená až 90 minút nepretržitého používania. Vďaka inteligentnému systému riadenia výkonu dokáže prispôsobiť svoj výkon typu vysávaného povrchu, čo vedie k dlhšiemu pracovnému času. Ventilačný systém pohybuje vzduchom cez batériu, aby ju ochladil a zabránil jej prípadnému prehriatiu. Zariadenie si ľahko poradí s väčšími plochami - dokáže vysávať až 170 m2. Okrem toho 8-stupňová redukcia hluku zaisťuje, že vysávač pracuje ticho a neruší zvyšok domácnosti.

Kefa v tvare písmena V

Vysávač má rotačnú kefu, ktorá dôkladne zbiera všetky druhy nečistôt a navyše chráni podlahu pred poškriabaním. Dokáže rozpoznať typ vysávaného povrchu a podľa toho prispôsobiť svoj výkon. Navyše valec v tvare písmena V spríjemňuje čistenie kobercov. V12 bude dobrým riešením aj pre majiteľov domácich miláčikov, ktorí sa nebudú musieť obávať problémov so všadeprítomnými chlpmi.

Všetko pod kontrolou

Vďaka displeju v HD kvalite môžete kontrolovať prevádzku zariadenia a mať prístup k funkciám, ako je stav batérie alebo výkon odsávania. V12 vás tiež upozorní, ak sa vyskytne chyba, alebo vám pripomenie, aby ste vymenili komponenty, napríklad vrecko alebo filter.


Funkcia uzamknutia

V12 je kvintesenciou pohodlného čistenia. Vysávač má funkciu elektrického zámku, pomocou ktorej môžete aktivovať nepretržitý režim a uzamknúť ho tlačidlom visiaceho zámku. Nebudete si tak namáhať prsty a vďaka mimoriadne nízkej hmotnosti vysávača - len 1,65 kg - bude váš domov bez námahy zbavený všetkých druhov nečistôt a alergénov.


Vrátane príslušenstva

V12 je pripravený na rôzne scenáre čistenia. V súprave nájdete kefovú trysku

Nový s osvetlením, ktorý pomáha čistiť ťažko dostupné miesta s obmedzenou viditeľnosťou. Praktický dizajn umožňuje vysávať pod nábytkom a na vyvýšených miestach. Mäkká kefka vyčistí jemné povrchy, napríklad klávesnicu počítača. Vďaka malej kefke je vysávanie rohov hračkou a vlnitá trubica uľahčuje čistenie ťažko prístupných miest.

13.jpg

Hlavné technológie

Srdcom modelu V12 je motor Space 5.0 s otáčkami 150 000 ot/min a sacou silou 27 000 Pa. Vďaka technológii Smart Cool sa cez batériu pravidelne presúva vzduch, ktorý ju ochladzuje, takže čistíte bez obáv z prehriatia. Inteligentná správa napájania medzitým reguluje napájanie v reálnom čase v závislosti od prevádzkového stavu zariadenia.

Pokročilý filtračný systém

Dreame V12 je vybavený 12-cyklónovým čistiacim systémom, ktorý poskytuje vyšší sací výkon a predlžuje životnosť komponentov stroja. Päťstupňový filtračný systém zvyšuje účinnosť filtrácie na 99,9 %. Filtračnú kazetu možno navyše používať opakovane, stačí ju opláchnuť pod tečúcou vodou.

Ergonomický dizajn

Nabíjacia stanica je zároveň organizérom pre V12 a jeho príslušenstvo. Aby ste zabránili priamemu kontaktu s nečistotami, na hlavnej jednotke je tlačidlo, ktoré otvára prachovú nádrž. Pohodlný dizajn s praktickými zacvakávacími úchytmi uľahčuje montáž a demontáž V12 a opakovane použiteľná filtračná kazeta a rotačná kefa znižujú množstvo odpadu.

Obsah balenia

  • Dreame V12 akumulátorový vertikálny vysávač
  • Napájanie
  • Kovová rúrka
  • Lisovaná rúrka
  • Nabíjacia stanica 2v1
  • Flexibilný adaptér
  • Elektrický vysávač na odstraňovanie roztočov
  • Mäkká prísavka na odstraňovanie prachu
  • Štrbinová dýza so svetlom
  • Kefová tryska 2v1
  • Rotačná kefa v tvare V

Špecifikácie

Výrobca Dreame
Model V12
Menovité napätie 25.2V
Menovitý výkon 550W
Kapacita batérie 3000 mAh
Hmotnosť 1,65 kg
Čas nabíjania približne 4 hodiny
Motor Priestor 5.0
Prevádzkový čas do 90 minút
Sací výkon do 27000Pa
Filtračný systém 12-cyklónový čistiaci systém, 5-stupňová filtrácia
Kapacita nádrže na prach 0.5l
Farba šedá

027527
1605 položky
6973734683464

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product