• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame T20
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dreame T20 akumulátorový vertikálny vysávač

247,56 € (s DPH) 206,30 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Akumulátorový vysávač Dreame T20 - nová úroveň čistenia

Akumulátorový vysávač Dreame T20 posunie vaše upratovanie na úplne novú úroveň. Motor so 125 000 otáčkami za minútu poskytuje bezkonkurenčný výkon a výkonná batéria umožňuje až 70 minút používania na jedno nabitie. To nie je všetko! Vysávač inteligentne skenuje čistený povrch a podľa toho upravuje sací výkon. V súprave nájdete aj niekoľko vymeniteľných kefiek, takže môžete dôkladne vyčistiť celý dom.


Moderný motor

Výkonný motor Dreame SPACE 4.0 je takmer taký pokročilý ako motory používané v letectve. Jeho neuveriteľná rýchlosť mu umožňuje dosiahnuť sací výkon až 25 000 Pa. Vďaka tomu sa T20 zbavuje nečistôt efektívne a rýchlo - ani ten najnepríjemnejší odpad už nie je problémom. Okrem toho sa vďaka riešeniam, ako je kratší veterný tunel, inteligentná technológia chladenia batérie a umiestnenie filtra HEPA hneď za motorom, stroj stal ešte stabilnejším a efektívnejším.


Čistý domov bez alergénov

Päťstupňový filtračný systém umožňuje nielen účinné čistenie, ale zabraňuje aj sekundárnej kontaminácii. Vďaka tomu si T20 dokonale poradí aj s mikroskopickými čiastočkami nečistôt. Eliminuje až 99,9 % roztočov - je teda ideálny aj pre domácnosti alergikov. 12-cyklový pokročilý systém čistenia je zodpovedný za predĺženú životnosť filtra. Dreame T20 poskytuje 99,97 % filtráciu a účinne odstraňuje alergény, prach alebo peľ, čo vám umožní vytvoriť zdravotne bezpečný domov. Chcete viac? Filtre, nádobu na prach aj hriadeľ kefy môžete umyť, aby ste zaistili hygienu a bezpečnosť.


Ideálna podlahová kefa

Inteligentná kefa vysávača je ideálna na čistenie všetkých druhov podláh. Rýchlo rozpozná typ vysávaného povrchu a podľa toho prispôsobí sací výkon, aby ho vyčistil čo najdôkladnejšie. Vďaka širšiemu priemeru hriadeľa, štetinám v tvare písmena V a mäkkým vankúšikom na oboch stranách kefy je tiež navrhnutá tak, aby sa minimalizovalo riziko zamotania vlasov do kefy. Výsledkom toho všetkého je efektívne a zároveň pohodlné vysávanie.


Ďalšie kefy na špeciálne úlohy

V balení Dreame T20 nájdete nielen podlahovú kefu. Tip na odstránenie roztočov vám pomôže zbaviť sa alergénov, napríklad z matraca. Štrbinová kefa je ideálna na čistenie úzkych priestorov, ako sú výklenky pohoviek alebo kresiel. Kefa 2 v 1 je ideálna na ťažko prístupné a nerovné povrchy, ako je napríklad klávesnica notebooku. Pomocou rôznych tipov T20 môžete dôkladne vyčistiť každý kút svojho domova.


Ješte dlhší pracovný čas

Vďaka vysokokapacitnej batérii má Dreame T20 prekvapivo dlhú výdrž. V štandardnom režime môže vysávať až 70 minút, v režime hĺbkového čistenia približne 30 minút a v režime plného výkonu až 8 minút. Nabíjanie vysávača trvá len približne 4 hodiny. Máte väčší dom? Alebo možno len chcete, aby T20 vydržal dlhšie? Môžete si kúpiť ďalšiu batériu a vysávať tak dlho, ako potrebujete.


Jednoduché používanie

Ovládanie zariadenia Dreame T20 je úžasne jednoduché - stačí stlačiť tlačidlo. Dá sa elektronicky uzamknúť, aby ste mohli zariadenie udržiavať v prevádzke bez toho, aby ste ho museli neustále stláčať. Vďaka tomu je čistenie mimoriadne pohodlné. Vysávač je tiež vybavený farebným LCD displejom s rozlíšením HD, ktorý ešte viac uľahčuje čistenie a poskytuje rýchly prístup ku kľúčovým informáciám vrátane aktuálneho režimu vysávania, zostávajúceho času práce alebo upozornenia na výmenu filtra.


Pozornosť venovaná detailom

Dreame T20 ponúka aj výnimočný užívateľský komfort. 8-stupňová redukcia hluku minimalizuje nepríjemný hluk, takže si pri vysávaní môžete užívať pokoj a ticho. Jeho ergonomický dizajn uľahčuje používanie - môžete ho ľahko nasmerovať, kam chcete, a dokonca ho zdvihnúť, aby ste mohli čistiť strop alebo vyššie police. Inštalácia a výmena kefiek nie je ani náročná a vyprázdnenie odpadkového koša je len stlačením tlačidla - nečistôt sa nemusíte ani dotknúť. Možnosť skladovať vysávač vo zvislej polohe a zároveň ho nabíjať vám ušetrí čas aj miesto v byte.


Zahrnuté:

  • Nabíjačka
  • Predlžovacia hadica
  • Štrbinová hubica
  • Kefová tryska 2v1
  • Hadica vysávača
  • Úložná a nabíjacia rukoväť
  • Multifunkčná kefa

Špecifikácie:

Výrobca Dreame
Názov Bezdrôtový vysávač
Model T20
Typ VTE1
Menovité napätie 25,2 V
Menovitý výkon 450 W
Sací výkon do 25 000 Pa
Prevádzkový čas do 70 min.
Čas nabíjania približne 4 h
Hmotnosť motora 1,67 kg
Kapacita odpadovej nádrže (max.) 0,6 l
025666
1538 položky
6973734680098

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product