• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame T10
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dreame T10 akumulátorový vertikálny vysávač

185,29 € (s DPH) 154,41 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Dreame T10 - bezdrôtový vysávač, ktorý potrebujete

Akumulátorový stojanový vysávač Dreame T10 sa vyznačuje pracovným časom až 60 minút, sacím výkonom až 20 000 Pa a nízkou hmotnosťou približne 1,65 kg, vďaka čomu je jeho používanie mimoriadne pohodlné. Vymeniteľné kefy vám umožnia dôkladne vyčistiť každý priestor vášho domova a 5-stupňová filtrácia zaručuje neuveriteľnú účinnosť čistenia. Vysávač je tiež mimoriadne tichý a ľahko sa používa.

Pôsobivý výkon

Je ideálny na zvládnutie aj tých najťažších nečistôt. Jeho výkonný motor môže pracovať rýchlosťou až 100 000 otáčok za minútu, čím poskytuje obrovský sací výkon. To znamená, že v okamihu odstráni nečistoty. K vyššej účinnosti modelu T10 prispieva aj skrátený aerodynamický tunel, pokročilá technológia chladenia batérie a HEPA filter umiestnený za motorom.

Univerzálna podlahová kefa

Kefa v tvare V fantasticky čistí všetky typy povrchov. Účinne vysáva panely, dlaždice aj koberce. Má tiež praktický dizajn, ktorý zabraňuje zamotávaniu vlasov, takže môžete bez obáv čistiť, kdekoľvek chcete. Dreame T10 si dokonale poradí s omrvinkami, prachom a vlasmi.

Súprava praktického príslušenstva

Sada sa dodáva aj s radom príslušenstva, ktoré vám uľahčí čistenie. Štrbinová kefa umožňuje vysávať úzke priestory - napríklad výklenky v nábytku. Kefa 2 v 1 je ideálna na nerovný, malý povrch, napríklad na klávesnice. Kefa na matrac umožňuje odstrániť alergény, ako sú roztoče. Špeciálne rameno navyše predlžuje dosah vysávača a uľahčuje čistenie aj vo vyšších polohách. Inštalácia kefiek je rýchla a jednoduchá - určite vám nespôsobí žiadne problémy.

Dlhý pracovný čas

Vysoko výkonná 2500 mAh batéria poskytuje až 60 minút štandardného vysávania. V úspornom režime môže T10 pracovať približne 28 minút a v režime turbo až 8 minút. A ak hľadáte dodatočný výkon, vyskúšajte vymeniteľnú batériu, ktorú si môžete kúpiť samostatne. Pomocou neho môžete pohodlne vysávať podlahy s celkovou plochou až 240 m2. Môžete si tiež kúpiť špeciálnu nabíjaciu základňu, ktorá umožňuje nabíjať 2 batérie súčasne.

Jednoduché a ľahké používanie

Ovládanie vysávača je jednoduché ako sen. Spôsob práce môžete rýchlo zmeniť pomocou ľahko použiteľného prepínača. T10 ponúka aj režim sériového snímania. Po aktivácii sa jednotka elektronicky uzamkne a vy môžete vysávať bez toho, aby ste museli dlho stláčať tlačidlo.

Odstraňuje nečistoty a alergény

Vysávač poskytuje takmer 100 % účinnosť čistenia vďaka vylepšenej 5-stupňovej filtrácii. Filtračné prvky sú umývateľné, takže ich nemusíte vymieňať po každom použití. T10 účinne odstraňuje prach a až 99,9 % roztočov, čím vám umožní premeniť váš domov na bezpečné a zdravé miesto. Vďaka tomu je ideálny aj pre alergikov. 12-cyklový systém čistenia navyše zvyšuje účinnosť filtrov a predlžuje ich životnosť.

Komfort používania

Vďaka nízkej hmotnosti a ergonomickému dizajnu sa vysávač používa veľmi pohodlne. Ľahko a pohodlne sa ovláda a možno ho ľahko zdvihnúť, aby ste mohli vysávať strop, záclony alebo vysoké police. Má tiež 8-stupňovú redukciu hluku, vďaka ktorej zabudnete na nepríjemné zvuky. Nádoba na prach s objemom 0,6 litra sa vyprázdňuje stlačením tlačidla. Dodáva sa aj so špeciálnym nástenným držiakom, ktorý umožňuje vysávač uložiť a zároveň nabíjať, čím šetrí čas a miesto.

Zahrnuté:

  • Nabíjačka
  • Hadica na predbežné nabíjanie
  • Štrbinová hubica
  • Kefová tryska 2v1
  • Hadica vysávača
  • Úložná a nabíjacia rukoväť
  • Multifunkčná kefa

Špecifikácie:

Výrobca Dreame
Názov Bezdrôtový vysávač
Model T10
Model motora Bezkartáčový motor Dreame Space 3.0
Menovité napätie 25,2 V
Menovitý výkon 400 W
Kapacita batérie 2500 mAh
Prevádzkový čas do 60 min.
Čas nabíjania približne 3,5 h
Sací výkon do 20 000 Pa
Kapacita odpadovej nádrže (max.) 0,6 l
Hmotnosť 1,65 kg
026548
1103 položky
6973734680081

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product