• 3% zľava pri platbe prevodom
Odkurzacz pionowy Deerma DX115C
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Deerma DX115C stojatý vysávač

30,40 € (s DPH) 25,33 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní


Multifunkčný vysávač

Vysávač Deerma DX115C vám umožní rýchlo a pohodlne vyčistiť celý dom. Vďaka 2 spôsobom použitia a až 3 vymeniteľným kefám ho môžete ľahko prispôsobiť svojim potrebám. Moderný filtračný systém vám umožní účinne sa zbaviť nečistôt, zatiaľ čo medený motor, sací výkon 14 000 Pa a príkon 600 W zaručujú vysokú účinnosť. Ďalšími výhodami vysávača sú jeho ergonomický dizajn a 5-metrový kábel, ktorý vám poskytuje veľkú voľnosť pri práci.

4.jpg


2 vysávače v 1

Vysávač DX115C možno používať ako stojatý alebo ručný vysávač. Preto je ideálny pre širokú škálu aplikácií. Pomocou neho môžete pohodlne vysávať podlahy vo všetkých miestnostiach vášho domova. Pomocou ručného vysávača môžete pohodlne čistiť matrace, klávesnice, záclony, parapety a mnoho ďalších miest. S vysávačom Deerma DX115C sa dostanete takmer kamkoľvek - žiadny prach sa pred vami neskryje.

5.jpg


3 kefy na rôzne aplikácie

V súprave nájdete 3 praktické kefy na dôkladné vyčistenie každého kúta. Podlahová kefa funguje fantasticky na rôznych povrchoch. Vysáva dlaždice alebo panely, ako aj koberce alebo koberčeky. Štrbinová kefa je vhodná aj na čistenie dutín v pohovkách, policiach na knihy a klávesniciach. Okrúhla kefa umožňuje dôkladné čistenie záclon, oblečenia alebo matracov. (Na spodnom obrázku vidíte kolieska podlahovej kefy, ktoré uľahčujú vedenie kefy, ako aj držiak kábla vysávača).

11a.jpg


Účinná filtrácia nečistôt

Vysávač je vybavený filtrom HEPA, ktorý zabraňuje šíreniu alergénov a baktérií vo vašej domácnosti. Môžete ho voľne umývať pod tečúcou vodou. Model DX115C má aj špeciálnu filtračnú hubicu, ktorá zachytáva prach. Všetok odpad sa odvádza do 1,2-litrovej nádrže. Môžete ho ľahko odpojiť a vyprázdniť, čím sa zníži váš kontakt so špinou na minimum.

7.jpg



Tichý a efektívny


Účinný medený motor je zodpovedný za efektívnu prevádzku vysávača. Má dlhú životnosť a nízku spotrebu energie. Je nielen účinný, ale aj prekvapivo tichý, s hlučnosťou nižšou ako 76 dB. Ak vás teda obťažuje nepríjemný hluk, ktorý vydávajú najvýkonnejšie vysávače, Deerma DX115C je ideálnou voľbou.


6.jpg



Starostlivo premyslený dizajn


Pri navrhovaní tohto vysávača sa prihliadalo nielen na výkon, ale aj na pohodlie používateľa. Má 5 m dlhý kábel, ktorý vám umožní ľahko vyčistiť domácnosť s rozlohou až 80 m2. Môžete ho jednoducho zrolovať a zavesiť na zabudovaný háčik. Podlahová kefa má prídavné kolieska na ľahší pohyb a ergonomická rukoväť vysávača poskytuje vyšší komfort pri používaní.


tumaczone.jpg

Špecifikácie

Výrobca Deerma
Model DX115C
Napájanie 600W
Kapacita nádoby na prach 1.2l
Materiál ABS
Sací výkon 14 000 Pa
Hmotnosť 2 kg
Rozmery 207 x 128 x 1020 mm
Umývateľný filter Filter HEPA
Hladina hluku menej ako 76 dB
Dĺžka kábla 5m

025409
1666 položky
6955578034626

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product