• 3% zľava pri platbe prevodom
Odkurzacz Deerma TJ200
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vysávač Deerma TJ200

84,62 € (s DPH) 70,51 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Deerma TJ200 - váš spojenec v boji za čistý domov

Multifunkčný vysávač Deerma účinne udrží vašu domácnosť v čistote - vysaje suchý odpad aj rozliaty odpad. Sada vymeniteľných kief, vybavená výkonným motorom s 33 000 otáčkami za minútu, nožným spínačom pre väčšie pohodlie a 4-stupňovým filtračným systémom, ktorý vás účinne zbaví nečistôt a alergénov, vám umožní dôkladne vyčistiť celú domácnosť.





Vysáva všetko, čo chcete

Vysávač si dokonale poradí so suchým aj mokrým odpadom. Prach, omrvinky, rozsypaná múka, zvyšky jedla, škvrny od kečupu, rozliate mlieko - tieto a mnohé ďalšie druhy nečistôt možno účinne vyčistiť pomocou jediného stroja! Model TJ200 je ideálny na každodenné používanie. Dokáže sa vysporiadať aj s väčšími výzvami - napríklad vám pomôže upratať váš domov po rekonštrukcii.





Vyhrajte vojnu proti špine

Stroj je vybavený motorom s výkonom 800W, ktorý poskytuje sací výkon až 18 000 Pa. To znamená, že môžete bez najmenších problémov vyčistiť všetky druhy nečistôt - prach, omrvinky, vlasy a dokonca aj rozliate nápoje. Nič neodolá mimoriadnej sile vysávača Deerma - čoskoro bude váš domov žiarivo čistý.





Štetce na každú príležitosť

V súprave nájdete niekoľko vymeniteľných kefiek, ktoré vám čistenie ešte viac uľahčia a spríjemnia: Plochá, absorpčná kefa - dokonale sa prispôsobí podlahe a účinne odstraňuje nečistoty, ako sú škvrny od rozliatej polievky alebo omáčky. Je priehľadný, takže vidíte, či dôkladne odstraňujete nečistoty. Standardná kefa - poradí si s prachom a nečistotami na hladkých povrchoch, ako aj so zamotanými vlasmi alebo omrvinkami v koberci. Čistí suché aj mokré podlahy. Dokonca aj vlasy ležiace v kaluži vody možno ľahko povysávať. Multifunkčná kefa- ideálna na čistenie ťažko prístupných miest a nerovných povrchov. Použite ho na vysávanie dutín v pohovkách a kreslách, klávesníc a úzkych rohov. Rohová kefa - dokonale zbiera prach a odpad z tkanín alebo monitorov.






Praktická sušička

Využite praktický režim odfukovania, ktorý vám ešte viac uľahčí život. Rýchlo a pohodlne vysušíte mokré podlahy, aby ste sa mohli voľne pohybovať po dome. Už sa nemusíte obávať, že na čerstvo vyčistenom povrchu niekto zanechá nevzhľadné stopy. Tento režim môžete použiť aj na premenu vysávača na funkčnú sušičku domácich zvierat!




Využívajte výhody priestrannej nádrže

Nádoba na prach má objemaž 6 litrov a možno ju ľahko odpojiť od hlavného modulu vysávača , vyprázdniť a vyčistiť. Je to skutočná úspora času a energie a spôsob, ako udržať stroj čistý a obmedziť kontakt so špinou. Špeciálny indikátor vás informuje o tom, že v zásobníku dochádza miesto alebo že ho treba vyčistiť .





Pohodlné čistenie celého domu

Trubica vysávača je vyrobená z hliníka, je mimoriadne ľahká a odolná proti korózii a jej dĺžku možno nastaviť v rozsahu 54-82 cm. TJ200 má dĺžku kábla až 5 m a dĺžku hadice 1,5 m. Okrem toho 4 robustné kolieska robia zariadenie ešte mobilnejším a pohodlnejším na používanie. To všetko sa premieta do jednoduchého a pohodlného ovládania vysávača, takže môžete ľahko upratať celý dom.





Udržujte čistotu a zdravie

4-stupňový filtračný systém Vysávač Deerma udržiava čistotu nielen vo vašej domácnosti, ale aj na vašom zdraví. Rýchlo a pohodlne vytvorte prostredie bez prachu a iných alergénov - okrem iného vďaka veľkej filter HEPA 150 mm.





Navrhnuté pre vaše pohodlie

Zariadenie je vyrobené z odolného, ale ľahkého plastu ABS. Tým sa odlišuje od iných ťažkých a objemných zariadení a je mimoriadne pohodlný na používanie. Praktický nožný spínač umožňuje pohodlné zapínanie a vypínanie vysávača - vyhnete sa tak nepríjemnému ohýbaniu a bolestiam chrbta. Vymeniteľné kefy možno pripevniť ku krytu vysávača TJ200 - budete ich tak mať vždy po ruke a zároveň ich budete mať upratané a nebudú vám prekážať. Deerma efektívne kombinuje funkčnosť s pohodlím.


Špecifikácie

Výrobca Deerma
Model TJ200
Menovitý výkon 800 W
Hmotnosť 5,07 kg
Sací výkon 18 kPa
Zväzok <89 dB
Rozmery 306 x 290 x 536 mm
Kapacita nádrže na vodu 3.5 L
Kapacita nádrže vysávača 6 L

024845
299 položky
6955578033827

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product