• 3% zľava pri platbe prevodom
Odkurzacz pionowy Deerma DX700 (srebrny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Deerma DX700 stojatý vysávač (strieborný)

44,58 € (s DPH) 37,15 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní


Deerma DX700 - Jeden vysávač - veľa možností

Ak hľadáte multifunkčný vysávač na špeciálne úlohy, vysávač Deerma DX 700 splní vaše potreby. Ergonomický dizajn, vysoký výkon, veľa možností použitia - pozrite sa, čím vás ešte môže prekvapiť!


Prejsť na mobilný telefón

Ľahký model Deerma DX 700 možno ľahko prispôsobiť vašim potrebám. Môžete ho používať ako malý ručný vysávač - napríklad na čistenie nábytku alebo čalúnenia - alebo ako klasický stojanový podlahový vysávač. Jeho nízka hmotnosť len 2200 g uľahčuje čistenie. Vďaka tomu ho môžete ľahko prenášať medzi miestnosťami alebo ho zdvihnúť, aby ste zo stropu pozbierali prach a pavučiny. So zariadením Deerma DX 700 môžete ísť takmer kamkoľvek - a to vďaka praktickému 4,5 m dlhému káblu. Čoskoro nebude vo vašej domácnosti jediné zaprášené miesto!


Užívajte si flexibilitu

Aby bolo dôkladné čistenie ešte jednoduchšie, vybavili sme vysávač tromi vymeniteľnými kefami. Každý z nich funguje dobre na rôzne povrchy a pomáha vám dosiahnuť dokonalú čistotu. Pozrite sa, čo s nimi môžete dosiahnuť!

3.jpg


Podlahová kefa

S veľkou kefou môžete vysávať podlahy rýchlo a efektívne. Je tenký a otočný, takže sa s ním ľahko dostanete do ťažko prístupných miest. Dômyselná konštrukcia kefky umožňuje viesť kefku tak ďaleko, ako chcete.



Prachová kefa


Malá prachová kefa umožňuje dôkladné čistenie menších povrchov. Môžete vysávať police, pracovné dosky a nábytok, ako sú pohovky a kreslá. Prach, chlpy domácich zvierat, omrvinky - ani tá najodolnejšia špina sa pred ním neskryje.






Štrbinová kefa


Štrbinová kefa vám pomôže dostať sa do úzkych štrbín a zákutí. Vtesná sa takmer do každého rohu a účinne odstraňuje nečistoty. Priestory medzi nábytkom, štrbiny v pohovkách a kreslách, dokonca aj klávesnica - čistenie týchto miest už nebude problém!


6.jpg


Vyberte si trojitú ochranu

Vytvorte si čisté prostredie bez nečistôt a alergénov pomocou trojitého filtračného systému. Deerma DX 700 účinne izoluje nečistoty, vlasy, prach a chlpy a stará sa o vaše zdravie! Rotačný filter v jednotke účinne zabraňuje opätovnému usadzovaniu nečistôt na povrchu. S týmto praktickým riešením sa môžete tešiť z dlhotrvajúcej čistoty a zdravého prostredia!


Efektívne a pohodlné čistenie

Výkon motora 600 W a sacia sila 15 000 Pa zaručujú, že vysávač pracuje efektívne a účinne - nezvíťazia ani tie najodolnejšie prachové častice. Nádrž na nečistoty s objemom 0,8 litra sa dá ľahko vyprázdniť a vyčistiť, aby sa znížil kontakt so špinou. Zariadenie vyniká aj nízkou hlučnosťou - nepresahuje 75 dB. Rozlúčte sa s neefektívnymi, ťažko ovládateľnými a hlučnými vysávačmi - s vysávačom Deerma DX 700 je upratovanie rýchle a príjemné.




Dizajn, ktorý bude fungovať kdekoľvek

Jednoduchý, minimalistický dizajn vysávača z neho robí nielen praktický, ale aj štýlový doplnok vašej domácnosti. Krásna strieborná farba spotrebiča dokonale zapadne do charakteru každého interiéru. Vertikálne skladovanie tiež šetrí miesto. Vďaka tomu je Deerma DX 700 ideálna pre vašu domácnosť.




Špecifikácie

Výrobca Deerma
Model DX700
Sací výkon 15 kPa
Menovité napätie 220-240 V ~ 50-60 Hz
Napájanie Sieť
Hladina hluku 75 dB
Dĺžka napájacieho kábla 4,5m
Menovitý výkon 600W
Kapacita nádrže na prach 0,8l
Hmotnosť 2,75 kg
Materiál ABS / polykarbonát

024012
2507 položky
6955578033858

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product