• 3% zľava pri platbe prevodom
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame V11
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dreame V11 akumulátorový vertikálny vysávač

243,47 € (s DPH) 202,89 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Nová éra vysávačov

Upratovanie bytu, domu alebo auta ešte nikdy nebolo také jednoduché a rýchle s revolučným vysávačom Dreame V11. Výkonný bezkartáčový motor, ktorý je súčasťou zariadenia, poskytuje obrovský sací výkon, takže vysávač si poradí s akýmikoľvek nečistotami. Nízka hmotnosť (len 1,6 kg) a moderný displej OLED ešte viac uľahčujú čistenie.

Jednoduché skladovanie a čistenie

Špeciálny nástenný držiak šetrí úložný priestor a nádobu na prach a filtre možno ľahko čistiť pod tečúcou vodou, aby sa zachoval vynikajúci čistiaci výkon a predĺžila životnosť vysávača.

Predĺžený pracovný čas

Vylepšená batéria s kapacitou 3000 mAh poskytuje 90 minút nepretržitej prevádzky na jedno nabitie, čo stačí na dôkladné vysávanie veľkej plochy. Po vybití batérie trvá plné nabitie 4 hodiny.

Tichá prevádzka

Dreame V11 je mimoriadne tichý, v režime ECO vydáva iba 73 dB. Umožňuje to 7-stupňový systém výkonu, ktorý okrem iného zahŕňa penu pohlcujúcu zvuk, presné spájanie dielov, optimalizované prúdenie vzduchu a vylepšené vetranie.

Nová generácia bezkartáčových motorov

Extrémne výkonný bezkartáčový motor vysávača Dreame SPACE 4.0 sa otáča rýchlosťou až 125 000 otáčok za minútu pri vysokom sacom výkone 140 AW a umožňuje čistiť aj tie najznečistenejšie miesta. Moderný chladiaci systém umožňuje stabilný chod motora bez prerušenia a bez obáv z prehriatia.

Filtrácia na najvyššej úrovni

Okrem toho si 12-stopový cyklónový filtračný systém poradí s prachom, peľom, chlpmi domácich zvierat a všetkými časticami s veľkosťou až 0,3 mikrónu. Päťstupňový filtračný systém zachytí 99,7 % prachu, nečistôt a baktérií a zanechá oveľa čistejší vzduch. To je ideálne pre alergikov.

Tipy na každú príležitosť

Vysávač je vybavený štyrmi kefami: jednou na podlahy, jednou na koberce a rohože, malou kefou na nábytok a úzkou kefou na štrbiny. V kombinácii s jedným z 3 režimov výkonu (ECO, normálny a TURBO) vám vymeniteľné nadstavce umožnia komplexné vysávanie akéhokoľvek priestoru. Možno ho používať s dlhou podlahovou hadicou, flexibilnou hadicou na ťažko prístupné miesta alebo len s kefou ako ručný vysávač.

Zahrnuté

  • Bezdrôtový vysávač Dreame V11
  • Nástavec 2v1 na nabíjanie a ukladanie
  • Napájanie
  • Štrbinová hubica 2v1
  • Kefa 2v1
  • Mäkká kefová dýza
  • Malé mechanická dýza
  • Pružné predlžovacie potrubie
  • Predlžovacia rúrka

Špecifikácia:

Model Dreame V11
Menovité napätie 25,2 V
Hmotnosť 1,6 kg
Kapacita batérie 3000 mAh
Sací výkon 22000 Pa
Čistiaca sila 150 AW
Kapacita nádrže na prach 500 ml
Menovitý výkon 450 W
Motor Vysokorýchlostný motor Dream Space 4.0
Prevádzkový čas Do 90 minút
Čas nabíjania Približne 4 hodiny
Filtračný systém 12-stupňový samočistiaci cyklón, 5-stupňový filtračný systém
024055
980 položky
6972086390273

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product