• 3% zľava pri platbe prevodom
OLED ústní sprcha Liberex FC2660S (černá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

OLED ústna sprcha Liberex FC2660S (čierna)

45,43 € (s DPH) 37,86 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Zubná kefka Liberex na čistenie zubov

Zubná kefka Liberex umožňuje komplexné čistenie ústnej dutiny. Vďaka 4 prevádzkovým režimom a režimu "urob si sám" dokonale spĺňa aj tie najrôznejšie potreby. Vďaka tomu je ideálna pre celú rodinu. Jej zásobník na vodu má plnú kapacitu 300 ml a 5 nástavcov, ktoré sú súčasťou súpravy, sa osvedčí pri najrôznejších použitiach. Zariadenie môžete nabíjať prostredníctvom USB a stav jeho batérie sa zobrazuje na zabudovanom displeji OLED. Ďalšou výhodou výrobku je jeho vodotesnosť podľa normy IPX7.

Pracovné režimy, ktoré vyhovujú každému

Vyberte si jeden z dostupných režimov a prispôsobte si výkon postrekovača. Jemný režim je ideálny pre začiatočníkov. Funguje dobre aj na citlivých zuboch. Stredný režim použite na každodenné používanie. Silný režim vám poskytne dôkladné čistenie medzizubných priestorov. K dispozícii je aj pulzný režim na jemnú masáž ďasien.

Režim DIY - vyberte si pre vás optimálny tlak vody.

Môžete tiež zvoliť režim pre domácich majstrov, aby ste zariadenie ešte viac prispôsobili svojim požiadavkám. Po aktivácii získate možnosť nastaviť si vlastný tlak vody od 8 psi do 110 psi. Úpravu nastavení uľahčuje displej OLED, ktorý poskytuje informácie o zvolenom režime.

Vymeniteľné trysky na rôzne úlohy

5 trysiek s 360° rotáciou v balení. Dve štandardné trysky sú ideálne na každodenné čistenie ústnej dutiny. Periodontálna tryska je ideálna pre ľudí, ktorí bojujú s ochorením ďasien. Ak nosíte rovnátka, vyberte si ortodontickú trysku. Tryska na zubný povlak je vhodná na zubné implantáty, korunky a mostíky.

Veľký a praktický zásobník na vodu

Nemusíte sa obávať, že budete musieť príliš často dopĺňať vodu do ústnej sprchy. Vďaka 300ml nádržke na vodu sa tomuto problému vyhnete. Môžete ju jednoducho odpojiť a vyčistiť. Je tiež vodotesná a neuveriteľne odolná voči úniku vody - nemusíte sa teda obávať, že by ste prístroj omylom zapli vodou. Zásobník môžete doplniť jedným z dvoch spôsobov - cez špeciálny uzatvárací otvor alebo odskrutkovaním trysky.

Mnoho dní prevádzky na jedno nabitie

Batéria s dlhou výdržou zaručuje, že zariadenie vydrží približne 14-21 dní. Môžete ho nabíjať pomocou kábla USB pomocou adaptéra, powerbanky, nabíjačky do auta alebo dokonca notebooku. Nemusíte sa tiež obávať, že sa zariadenie príliš rýchlo vybije, ak ho zabudnete vypnúť - postrekovač sa automaticky vypne po 2 minútach.

Spoľahlivý spoločník na cesty

Zariadenie je ideálne na cesty - váži len 290 g a je mimoriadne prenosné. Ľahko ho uložíte do tašky alebo batohu. Priložené puzdro na prenášanie uľahčuje jeho prepravu. Irigátor Liberex je tiež kompatibilný s rôznymi nabíjacími napätiami, takže ho môžete pripojiť k elektrickej sieti takmer kdekoľvek na svete. Zariadenie dokonale padne do ruky a jeho používanie je neuveriteľne pohodlné. Vďaka vodotesnosti IPX7 ho môžete bez obáv používať aj v kúpeľni.

Priložený strany

  • Vodné vlákno x1
  • Nabíjací kábel (bez adaptéra) x1
  • Vymeniteľné trysky x5 (štandardná x2, parodontálna x1, ortodontická x1, na plak x1)
  • Prepravné puzdro x1
  • Používateľská príručka x1
Značka Liberex
Názov FC2660S DIY & OLED Bezdrôtové vodné vlákno
Rozmery 7,29x6,54x30,2 cm
Hmotnosť 0,29 kg
Farba Čierna
Napájanie 5W
Rýchlosť motora 4000-7000 otáčok za minútu
Napätie 100-240V
Prevádzkový čas 14-21 dní
Nabíjanie Kábel USB
Automatické vypnutie Po 2 minútach
Kapacita vodnej nádrže 300 ml
Odolnosť voči vode IPX7
028791
144 položky
6931446930603

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product