• 3% zľava pri platbe prevodom
Irygator FairyWill F30 (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

FairyWill F30 Irigator (biely)

37,47 € (s DPH) 31,22 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

FairyWill F30 Irigator (biely)

Teraz sa môžete o ústnu hygienu starať ešte lepšie. FairyWill F30 ponúka výber z 5 prevádzkových režimov a umožňuje dôkladné čistenie zubov. Odstraňuje až 99,99 % nečistôt. Súprava obsahuje 6 vymeniteľných trysiek, takže zavlažovač môže používať celá rodina. Model F30 je tiež vodotesný podľa normy IPX7, takže ho môžete používať aj v sprche.

Â

Dôkladné čistenie

Irigátor úspešne odstraňuje zvyšky jedla a zubný kameň, okrem toho masíruje ďasná a zlepšuje ich prekrvenie. Dokáže nielen dôkladne vyčistiť zuby, ale aj zlepšiť ich stav. Použitá pulzačná technológia znamená, že prúd vody s tlakom 35-75 PSI dosiahne aj do tých oblastí, ktoré bežná zubná kefka nedokáže vyčistiť.

Â

5 prevádzkových režimov

Zavlažovač ponúka až 5 prevádzkových režimov, aby lepšie vyhovoval vašim potrebám. Voda pulzuje s frekvenciou 1200-krát za minútu, aby účinne vyčistila vaše ústa. Režim Soft je ideálny pre citlivé zuby. Normálny je ideálny na každodenné používanie. Ak sa chcete zbaviť zubného kameňa, použite prípravok Potent. Bod bude vynikajúci v boji proti rôznym ochoreniam ďasien. Vyberte si ten správny pre vás!

Â

Objemná nádrž na vodu

Zavlažovač je vybavený veľkou 300 ml nádržou na vodu. To stačí na dôkladné vyčistenie zubov bez toho, aby ste ju museli dopĺňať. V prípade potreby ho môžete ľahko vyčistiť, čím zabránite rastu baktérií.

Â

Súčasťou balenia je 6 vymeniteľných trysiek

V súprave nájdete 6 zavlažovacích trysiek. Na čistenie zubov ju môže používať celá rodina. Súprava obsahuje 3 štandardné trysky, trysku na bradu, jazyk a ortodontickú trysku Všetky trysky sú pomerne dlhé, takže sa dostanete aj do ťažko prístupných častí úst. Poznámka: aby sa zabránilo rastu baktérií a zachovala sa hygiena, odporúčame vymeniť trysku približne každé 3 mesiace.

Â

Dlhý pracovný čas

Bezdrôtové vyhotovenie zavlažovača vám poskytuje neuveriteľnú slobodu a batéria s dlhou výdržou vydrží na jedno nabitie až 70 dní! Ak chcete zariadenie dobiť, jednoducho ho pripojte k nabíjačke pomocou kábla USB-C. Približne po 4 hodinách bude zariadenie pripravené na prevádzku!

Â

Vodotesné

Zariadenie je vodotesné podľa normy IPX7, takže ho môžete nosiť so sebou aj v sprche. Zariadenie môžete umývať pod tečúcou vodou, aby ste ho udržali v dobrom stave dlhšie.

Â

Ľahký a prenosný

Spotrebič je ideálny na použitie v sprche.Je výnimočne ľahký a prenosný. Ľahko sa vám zmestí do batohu alebo dokonca do tašky! Zariadenie sa perfektne drží v ruke a používa sa neuveriteľne pohodlne.

Â

Zahrnuté:

  • Irigátor
  • návod na obsluhu
  • Kábel
  • 6 vymeniteľných trysiek

Špecifikácie:

Značka Fairywill
Model F30
Farba Biela
Prevádzkové režimy 5
Vodotesné IPX7
Menovitý výkon 6-7 W
Vstupné napätie 5V
Prevádzkové napätie 3.7V
Teplota 0-50 â
035417
238 položky
6973734203310

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product