• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel Lightning LDNIO LS362 2m
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lightning kábel LDNIO LS362 2m

1,31 € (s DPH) 1,09 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Lightning kábel LDNIO LS362 2m

Získajte bleskové nabíjanie pre svoj iPhone. Kábel LDNIO LS362 ponúka nabíjanie až do 2,4 A a zaručuje bezpečnosť používania. Je kompatibilný s celým radom zariadení Apple. Vyznačuje sa tiež odolnou konštrukciou odolnou voči opotrebovaniu.


Rýchle nabíjanie

Zabudnite na nekonečné nabíjanie telefónu. Kábel umožňuje rýchle nabíjanie s maximálnym prúdom 2,4 A. Vďaka tomu bude obnovenie napájania vášho smartfónu trvať len niekoľko okamihov. S káblom LS362 môžete ľahko obnoviť napájanie zariadení vybavených portom Lightning, ako je napríklad iPhone alebo iPad.


Pôsobivá odolnosť

Nemusíte sa obávať, že by ste museli kábel príliš rýchlo vymeniť! Produkt je vyrobený z mimoriadne odolného PVC materiálu, ktorý je odolný voči ohýbaniu, ťahaniu alebo zamotávaniu. Môžete si teda byť istí, že vám kábel bude dlho dobre slúžiť.


Špecifikácie: Kábel je vyrobený z kvalitného materiálu, ktorý je vhodný na použitie v domácnostiach:

Výrobca: LDNIO
Model LS362
Farba Biela
Dĺžka 2 m
Výstupný prúd 2.4A
Konektory USB-A / Lightning
042885
55 položky
5905316143159

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product