• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel Lightning LDNIO LS422 2m
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lightning kábel LDNIO LS422 2m

2,45 € (s DPH) 2,04 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Lightning kábel LDNIO LS422 2m

Získajte bezkonkurenčné pohodlie pri nabíjaní telefónu. Kábel LDNIO LS422 vám vďaka prúdu 2,4 A umožní okamžitú obnovu energie. Jeho hranatý dizajn zaručuje neuveriteľný komfort pri používaní smartfónu počas nabíjania. Kábel sa vyznačuje vysokou odolnosťou a solídnym spracovaním. Je kompatibilný s rôznymi zariadeniami značky Apple.


Rýchle nabíjanie

Užívajte si rýchle nabíjanie. Kábel ponúka nabíjanie s maximálnym prúdom 2,4 A, takže nabíjanie smartfónu nebude trvať dlho. Navyše umožňuje prenášať dáta a zároveň nabíjať zariadenia.


Pre hráčov

Šikmý dizajn kábla uľahčí používanie telefónu a poskytne vám výnimočné pohodlie počas používania. Špeciálne navrhnutý konektor sa ohýba pod uhlom 90°, aby sa zabránilo zlomeniu alebo poškodeniu kábla. Vďaka tomu môžete hrať hry na telefóne aj počas jeho nabíjania.


Odolná konštrukcia

Kábel je vyrobený z mimoriadne odolných materiálov, ktoré sú mimoriadne odolné. Odolný oplet zabraňuje zamotaniu kábla a chráni ho pred drobným poškodením. Okrem toho kábel prešiel sériou prísnych bezpečnostných testov - nemusíte sa teda obávať o bezpečnosť svojich zariadení pri nabíjaní.


Špecifikácie: Kábel je vybavený káblovým pripojením, ktoré umožňuje pripojenie k sieti:

Výrobca: LDNIO
Model LS422
Dĺžka 2 m
Výstupný prúd 2.4A
Farba Červená
Konektory USB-A / Lightning
042897
82 položky
5905316143272

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product