• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB-C do USB-C Mcdodo CA-3461, PD 100W, 1.8m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mcdodo CA-3461 Kábel USB-C na USB-C, PD 100W, 1,8 m (čierny)

6,46 € (s DPH) 5,38 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Mcdodo CA-3461 Kábel USB-C na USB-C, PD 100W, 1,8 m (čierny)

Pozrite sa, ako rýchlo môžete obnoviť napájanie svojich zariadení. Kábel USB-C/USB-C od spoločnosti Mcdodo podporuje protokol rýchleho nabíjania PD 100W a pracuje s prúdom až 5 A. Vďaka inteligentnému čipu sa nemusíte obávať o bezpečnosť svojich zariadení a indikátory LED vás informujú o stave nabíjania. Výrobok umožňuje aj rýchly prenos dát. Dĺžka kábla je 1,8 m.


Rýchla obnova energie

Okamžite nabite svoj smartfón, tablet, notebook alebo hernú konzolu. Kábel Mcdodo podporuje technológiu PD s výkonom 100 W a pracuje s prúdom až 5 A. Vďaka zabudovanému čipu automaticky prispôsobuje výkon nabíjaného zariadenia, takže proces obnovy energie je úplne bezpečný.


LED podsvietenie

Farebné indikátory LED vás informujú o stave nabíjania vášho zariadenia. Keď vidíte oranžovú farbu, znamená to, že zariadenie sa nabíja pomocou technológie rýchleho nabíjania. Keď vidíte modrú, znamená to, že prebieha trvalé nabíjanie. Na druhej strane stála modrá farba znamená, že zariadenie je úplne nabité.


Špecifikácie:

Výrobca: Mcdodo
Model CA-3461
Rozhranie USB-C na USB-C
Napájanie 100 W (max.)
Napätie 5 A (max.)
Materiál Hliníková zliatina + nylon
Dĺžka 1.8 m
043887
17 položky
6921002634618

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product