• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB do Lightning, Mcdodo CA-7440, 0,2m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel USB na Lightning, Mcdodo CA-7440, 0,2 m (čierny)

1,76 € (s DPH) 1,46 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel USB na Lightning, Mcdodo CA-7440, 0,2 m (čierny)

Kábel Mcdodo umožňuje rýchle nabíjanie zariadení Apple prúdom 2,4 A. Umožňuje tiež bleskový prenos súborov rýchlosťou až 480 Mb/s. Je kompatibilný s rôznymi zariadeniami značky Apple a zaručuje bezpečnosť používania. Má odolnú konštrukciu odolnú voči opotrebovaniu. Je ideálny na nabíjanie zariadení pomocou powerbanky.


Rýchle nabíjanie

Ešte rýchlejšie nabíjanie. Kábel Mcdodo umožňuje rýchle nabíjanie zariadení s prúdom 2,4 A. iPhone X nabijete na 100 % približne za 2 hodiny. Skvele funguje takmer so všetkými zariadeniami Apple a rôznymi verziami systému iOS (od iOS 11).


Rýchly prenos údajov

Produkt ponúka nielen rýchle nabíjanie, ale aj bleskový prenos dát. Len za približne 1 sekundu môžete preniesť až 50 fotografií medzi vybranými zariadeniami. To všetko vďaka rýchlosti 480 Mb/s. Už nemusíte večne čakať na prenos hudby, videí alebo dokumentov, ktoré potrebujete!


Odolné a pružné

Kábel je vyrobený z odolného nylonového opletenia, ktoré je odolné voči opotrebovaniu a mechanickému poškodeniu. Okrem toho je koniec kábla vystužený, takže si môžete byť istí, že dlho vydrží. Vysokokvalitný medený kábel zabezpečuje stabilný a rýchly prenos a pokročilý čip inteligentne riadi parametre nabíjania.


Špecifikácie:

Výrobca Mcdodo
Model CA-7440
Farba Čierna
Dĺžka 0.2 m
Materiál Nylon + TPE
Intenzita 2.4A
Prenosová rýchlosť 480 Mb/s
041011
228 položky
6921002674409

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product