• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB-C do USB-C Dudao L5ProC PD 45W, 1m (szary)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dudao L5ProC PD 45W kábel USB-C na USB-C, 1 m (sivý)

3,60 € (s DPH) 3,00 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel USB-C na USB-C Dudao L5ProC PD 45W

Získajte rýchle nabíjanie pre svoje zariadenia. Kábel Dudao L5ProC USB-C na USB-C podporuje štandard PD 45W a je mimoriadne odolný. Vďaka špeciálnemu opleteniu je odolný voči poškodeniu a odolné konektory sa neuveriteľne málo opotrebúvajú. Dĺžka kábla je 1 m.

Rýchle nabíjanie

S obnovením prevádzky zariadení nečakajte príliš dlho. Kábel L5ProC podporuje rýchle nabíjanie PD s výkonom 45 W, čo znamená, že dokáže obnoviť napájanie smartfónu alebo tabletu v prekvapivo krátkom čase. Odchádzate čoskoro domov a váš telefón sa takmer vybil? Zapojte ho na chvíľu a o nič sa nestarajte!

Odolný dizajn

Nemajte obavy, že sa kábel rýchlo opotrebuje a budete si musieť kúpiť nový. L5ProC je mimoriadne odolný - špeciálny oplet ho chráni pred všetkými druhmi poškodenia. Okrem toho sú konektory výrobku neuveriteľne odolné - nemusíte sa obávať, že sa uvoľnia.

Špecifikácie

Výrobca Dudao
Model L5ProC
Farba Šedá
Typ USB-C na USB-C
Napájanie Do 45 W
Materiál Tkaný oplet
Dĺžka 1 m

039478
16 položky
6970379617168

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product