• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB-C do USB-C 3.2 Duracell 1m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel Duracell USB-C na USB-C 3.2 1 m (čierny)

17,04 € (s DPH) 14,20 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel Duracell USB-C na USB-C 3.2 1 m (čierny)

Teraz môžete v okamihu nabíjať vybrané zariadenia alebo prenášať súbory. Kábel USB-C na USB-C od spoločnosti Duracell poskytuje prúd a napätie až do 3 A / 21,5 V a vďaka štandardu USB 3.2 Gen1 ponúka prenosovú rýchlosť až 5 Gb/s. Výrobok je tiež neuveriteľne trvanlivý a odolný voči opotrebovaniu.

Ešte rýchlejšie nabíjanie

Nestrácajte čas čakaním, kým budú vaše zariadenia opäť pripravené na prevádzku. Kábel dodáva napätie až 3 A / 21,5 V, čo umožňuje nabíjať zariadenie až 4-krát rýchlejšie ako štandardné káble (2,4 A / 5 V). Pozrite sa, aké je to pohodlné!

Okamžitý prenos súborov

Kábel je tiež vybavený štandardom USB 3.2 Gen1, ktorý umožňuje bleskový prenos súborov rýchlosťou až 5 Gb/s! To znamená, že všetky fotografie, videá a dokumenty, ktoré potrebujete, skopírujete za pár okamihov. Už nemusíte čakať príliš dlho!

Špičková kvalita spracovania

Tento praktický kábel vám bude dlho dobre slúžiť. Jeho konektory sú mimoriadne odolné proti opotrebovaniu a dvojitý nylonový oplet ho účinne chráni pred poškodením. Navyše vám medený kábel umožňuje vyšší výkon nabíjania a spoľahlivú prevádzku.

Špecifikácie

Výrobca Duracell
Model USB7030A
Farba Čierna
Typ USB-C na USB-C
Výstupný prúd 3 A / 21,5 V
Prenosová rýchlosť Až do 5 Gb/s
Dĺžka 1 m

040826
14 položky
5056304310432

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product