• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB do USB-C kątowy Mcdodo CA-5280 LED, 1.2m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Uhlový kábel z USB na USB-C Mcdodo CA-5280 LED, 1,2 m (čierny)

4,00 € (s DPH) 3,34 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Uhlový kábel z USB na USB-C Mcdodo CA-5281 LED, 1,2 m (čierny)

Vychutnajte si rýchle nabíjanie (2A) a komfortné používanie so zariadením Mcdodo CA-5281. Kábel má hranatý dizajn, ktorý umožňuje pohodlné používanie smartfónu počas nabíjania. Zariadenie môžete nabíjať a zároveň prenášať súbory. Okrem toho robustná konštrukcia zaručuje trvanlivosť a odolnosť voči poškodeniu.

Bezpečné nabíjanie

Kábel je navrhnutý tak, aby bolo jeho používanie úplne bezpečné. Na konci nabíjania zariadenia automaticky zníži napätie, aby sa zabránilo jeho poškodeniu. Okrem toho zabezpečuje stabilné nabíjanie a predlžuje životnosť výrobku. Navyše chráni pred prehriatím a inteligentný čip zabezpečuje rýchle a bezpečné nabíjanie.

Rýchly prenos údajov

Ďalšou výhodou kábla Mcdodo je možnosť prenášať dáta a zároveň nabíjať smartfón. Produkt ponúka rýchlosť prenosu dát 480 Mb/s, takže na kopírovanie súborov nemusíte čakať donekonečna.

Neobmedzené

Mcdodo ponúka slobodu používania, ktorú potrebujete. Kábel CA-5281 má šikmý dizajn, takže sa nemusíte vzdať hry, keď sa telefón nabíja. Port USB-C navyše umožňuje pripojiť väčšinu modelov smartfónov.

Odolný dizajn

Ďalšou výhodou modelu Mcdodo CA-5281 je jeho robustná konštrukcia. Nylonový oplet zabezpečuje odolnosť a zabraňuje zamotávaniu kábla. Navyše je výrobok príjemný na dotyk a jeho zosilnené konce sú odolné voči ohýbaniu a lámaniu. Indikátor LED navyše zvyšuje komfort používania po zotmení. Môžete si tiež vybrať medzi 2 prevádzkovými režimami: denným a nočným.

Špecifikácie:

Výrobca Mcdodo
Model CA-5281
Farba čierna
Dĺžka 1.2 m
Materiál TPE + hliník + nylon
Intenzita max. 2A
Rýchlosť prenosu údajov 480 Mb/s
Vstupný port USB
Výstupný port USB-C
039519
136 položky
6921002652810

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product