• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB do USB-C Joyroom S-UC027A12 3A, 1.2m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel Joyroom USB na USB-C S-UC027A12 3A, 1,2 m (čierny)

3,96 € (s DPH) 3,30 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel USB na USB-C Joyroom S-UC027A12 3 A 1,2 m

Nabíjajte svoje zariadenia za ešte kratší čas. Kábel USB na USB-C od spoločnosti Joyroom má menovitý prúd 3 A, takže môžete rýchlo nabíjať napríklad tablet alebo telefón. Umožňuje tiež prenos súborov rýchlosťou až 480 Mb/s. Je tiež mimoriadne robustný a odolný voči poškodeniu. Nájdete tu aj praktické zapínanie na suchý zips, ktoré uľahčuje skladovanie a prepravu kábla.

Rýchle nabíjanie - rýchly prenos dát

Teraz môžete svoje zariadenie nabiť za okamih. Kábel poskytuje prúd až 3 A, čo umožňuje rýchlo obnoviť napájanie zariadení, ako sú smartfóny a tablety. Tým však pohodlie nekončí. Produkt môžete použiť aj na efektívny prenos súborov. S prenosovou rýchlosťou až 480 Mb/s nemusíte čakať príliš dlho, kým sa všetky fotografie a videá dostanú do cieľa.

Starostlivo premyslený dizajn

Vďaka vylepšenej konštrukcii je kábel mimoriadne odolný. Je odolný voči ohýbaniu, opotrebovaniu a poškodeniu a jeho zosilnený kábel poskytuje stabilnejšie a rýchlejšie nabíjanie. Trvanlivosť výrobku zvyšuje vysokokvalitný nylonový oplet. Kábel má tiež pozlátené konektory pre mimoriadne dlhú životnosť a inteligentný čip, ktorý ho chráni pred prehriatím.

Široká kompatibilita

Kábel je kompatibilný s mnohými zariadeniami vybavenými portom USB-C. Môžete ľahko nabíjať svoj MacBook, notebook Dell alebo Lenovo, smartfón Xiaomi alebo Samsung, iPad alebo konzolu Nintendo Switch. Môžete ho použiť aj na pripojenie krytu pevného disku. Navyše vďaka použitej technológii kábel zabezpečuje nielen rýchle, ale aj bezpečné nabíjanie.

Špecifikácie

Výrobca Joyroom
Model S-UC027A12
Farba Čierna
Typ USB na USB-C
Napätie 3 A max.
Prenosová rýchlosť Až 480 Mb/s
Materiál PVC + nylonový oplet
Dĺžka 1,2 m

039165
130 položky
6941237196385

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product