• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB do Lightning Joyroom S-1230K6 2.4A 1.2m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Joyroom S-1230K6 Kábel USB na Lightning 2,4 A 1,2 m (čierny)

4,90 € (s DPH) 4,09 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel USB na Lightning Joyroom S-1230K6 2,4 A 1,2 m

Užívajte si rýchle nabíjanie svojich zariadení. Kábel USB na Lightning od spoločnosti Joyroom poskytuje prúd až 2,4 A a vďaka inteligentnému čipu zaručuje bezpečnosť používania. Vyznačuje sa tiež pôsobivou odolnosťou a kompatibilitou so zariadeniami Apple. Zabudnite na problémy a vyskakovacie okná!

Robustný dizajn

Káblové konektory sú vyrobené z vysokokvalitnej zliatiny zinku, takže sú mimoriadne odolné. Sú tiež odolné voči korózii a poškriabaniu. Pocínovaný medený kábel navyše zabezpečuje rýchlejšie a stabilnejšie nabíjanie. Kábel je tiež mimoriadne odolný a jeho najzraniteľnejšie časti boli dodatočne chránené - nebojí sa ohnutia ani ťahania!

Do 2,4 A

Kábel Joyroom S-1230K6 poskytuje rýchle nabíjanie pre väčšinu iPhonov s prúdom až 2,4 A, čo zaručuje pôsobivú účinnosť. Napríklad iPhone 12 sa nabije na 50 % za približne 30 minút. Už žiaden stratený čas!

Bezpečné nabíjanie

Nemusíte sa obávať poškodenia kábla ani zariadení, ktoré sú k nemu pripojené. Zabudovaný rezistor zabezpečuje stabilný prúd a poskytuje spoľahlivú ochranu nabíjaným zariadeniam. Váš iPhone alebo iPad sa tak nabije nielen rýchlo, ale aj bezpečne!

Špecifikácie

Výrobca Joyroom
Názov Dátový kábel série Mermaid
Model S-1230K6
Farba Čierna
Typ USB na Lightning
Intenzita 2,4 A
Materiál Zinková zliatina + opletenie
Dĺžka 1,2 m

039185
100 položky
6941237150998

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product