• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB do USB-C Joyroom S-1230K6 3A 1.2m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel Joyroom S-1230K6 3A USB na USB-C 1,2 m (čierny)

4,49 € (s DPH) 3,75 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel USB na USB-C Joyroom S-1230K6 3 A 1,2 m

Užívajte si rýchle nabíjanie svojich zariadení. Kábel Joyroom USB na USB-C poskytuje prúd až 3 A a je mimoriadne odolný. Bude vám dlho dobre slúžiť. Pomocou tohto kábla môžete svoj tablet alebo telefón nabiť v priebehu okamihu.

Rýchle nabíjanie

Potrebujete čoskoro odísť z domu a váš telefón sa takmer vybil? Kábel Joyroom prichádza na pomoc! Produkt ponúka rýchle nabíjanie s prúdom až 3 A, takže dokáže obnoviť napájanie smartfónu alebo tabletu v krátkom čase. Jeho spoľahlivý výkon zabezpečuje zosilnený medený kábel.

Robustný dizajn

Kábel S-1230K6 je mimoriadne odolný a odolný voči ohýbaniu, trhaniu a iným typom poškodenia. Špeciálne opletenie poskytuje spoľahlivú ochranu a jeho najcitlivejšie komponenty sú dodatočne chránené. Okrem toho sú vylepšené konektory neuveriteľne odolné voči korózii a majú dlhú životnosť.

Špecifikácie

Výrobca Joyroom
Názov Rýchle nabíjanie dátového kábla
Model S-1230K6
Farba Čierna
Typ USB na USB-C
Napätie 3 A
Materiál Zinková zliatina + opletenie
Dĺžka 1,2 m

039174
43 položky
6941237151025

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product