• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB do USB-C Vipfan Racing X05, 3A, 3m (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel USB na USB-C Vipfan Racing X05, 3A, 3 m (biely)

3,43 € (s DPH) 2,86 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel Vipfan Racing X05 USB na USB-C (biely)

Kábel Vipfan Racing X05 USB na USB-C je vyrobený z vysokokvalitných materiálov a umožňuje rýchle nabíjanie s maximálnou rýchlosťou 3 A a prenos dát rýchlosťou 480 MB/s. Výstup USB-C poskytuje širokú kompatibilitu a vďaka použitiu odolného materiálu PVC je kábel príjemný na dotyk, ale zároveň odolný voči ohýbaniu a mechanickému poškodeniu.


Rýchle nabíjanie a prenos dát

Kábel Vipfan Racing X05 USB na USB-C umožňuje rýchle nabíjanie s maximálnym výkonom 3 A, takže svoje zariadenia môžete dobiť v priebehu okamihu. Kábel tiež umožňuje prenášať dôležité súbory, fotografie alebo hudbu v priebehu okamihu, s rýchlosťou prenosu dát 480 MB/s.


Robustný dizajn

Kábel je vyrobený z odolného a ekologického PVC materiálu, takže je mimoriadne odolný a vydrží vám dlhé roky. Výrobok je príjemný na dotyk a zároveň má vysokú odolnosť proti ohýbaniu. Výhodou je aj zosilnená konštrukcia konektora a elegantný dizajn.


Špecifikácie:

Výrobca Vipfan
Názov Kábel USB na USB-C Vipfan Racing X05
Model X05
Materiál PVC
Napätie 3A (max.)
Prenosová rýchlosť 480 MB/s
Vstupný port USB
Výstupný port USB-C
Dĺžka 3 m
Farba Biela
036795
144 položky
6971952432888

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product