• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB do Lightning Vipfan X03, 3A, 1m (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel USB na Lightning Vipfan X03, 3A, 1 m (biely)

2,08 € (s DPH) 1,74 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel USB na Lightning Vipfan X03, 3A, 1 m (biely)

Kábel Vipfan X03 ponúka rýchle nabíjanie a prenos dát. Jeho robustná konštrukcia poskytuje výnimočnú trvanlivosť a odolnosť voči opotrebovaniu. Vyberte si skutočnú kvalitu, ktorá vám uľahčí každodenné používanie vybraných zariadení!

Premyslený dizajn

Kábel je navrhnutý s ohľadom na výkon a odolnosť. Model X03LT je vybavený rozhraním Lightning. Jeho špeciálne opletenie z materiálov ABS a PC zaručuje vysokú odolnosť a dodatočná ochrana konektora zaručuje odolnosť proti ohybu. Matný povrch je príjemný na dotyk a zvyšuje aj vizuálnu príťažlivosť.

Skutočný výkon

Kábel má 100% medené jadro pre vysokú elektrickú vodivosť. To znamená, že môžete nabíjať vybrané zariadenie a prenášať dáta v krátkom čase. Kábel pracuje s maximálnym prúdom 3 A.

Špecifikácie:

Výrobca Vipfan
Model X03LT
Rozhranie Blesk
Materiál ABS+PC
Výstupné napätie 3 A (max.)
Dĺžka 1 m
Farba Biela

036818
79 položky
6971952430648

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product