• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB-C do USB-C Baseus Crystal Shine,100W, 1.2m (fioletowy)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel Baseus Crystal Shine USB-C na USB-C, 100 W, 1,2 m (fialový)

5,84 € (s DPH) 4,87 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel na rýchle nabíjanie a prenos dát zo série Baseus Crystal Shine

Predstavujeme kábel Baseus CAJY000605 na rýchle nabíjanie a prenos dát. Vďaka univerzálnemu výstupu USB-C môžete ľahko nabíjať svoj telefón alebo notebook. Maximálny výkon 100 W umožňuje okamžité dobitie zariadenia alebo rovnako rýchly prenos dát.


Nabíjanie a prenos údajov súčasne

Vďaka výstupu USB-C môžete v okamihu dobíjať svoj smartfón, notebook alebo dokonca konzolu Nintendo Switch. Navyše rýchlosť prenosu dát až 480 Mb/s zaručuje bleskový prenos súborov medzi vybranými zdrojmi.


Špičkové materiály

Otravuje vás, že sa kolíky vašej nabíjačky vždy poškodia? CAJY000605 používa opletený plášť kábla na zvýšenie odolnosti. Okrem toho sa zástrčka pripája ku káblu špeciálnou výstužou, aby bola celá konštrukcia odolná voči ohýbaniu a rozťahovaniu. Vďaka použitým riešeniam je 8-žilový kábel vo vnútri veľmi odolný, čo zaručuje dlhú životnosť bez potreby výmeny!


Štýlový, pohodlný dizajn

Séria Baseus Crystal Shine je kombináciou funkčnosti a štýlu. Kábel sa dá ľahko použiť v mnohých situáciách, napríklad keď chcete nabíjať telefón v aute, aj keď sedíte na zadnom sedadle. Navyše si vďaka viacerým farebným prevedeniam môžete vybrať niečo špeciálne pre vás!


Špecifikácie

Výrobca Baseus
Model Séria Crystal CAJY000605
Prenosová rýchlosť Až 480 Mb/s
Maximálny výkon Do 100 W
Prístav USB-C
Štandard USB USB 2.0
Dĺžka 1,2 m
Farba Fialová

030622
263 položky
6932172602888

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product