• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB-C do Lightning Baseus Crystal Shine, 20W, PD, 2m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel Baseus Crystal Shine USB-C na Lightning, 20 W, PD, 2 m (čierny)

6,37 € (s DPH) 5,31 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel Baseus Crystal USB-C na Lightning, 20 W, PD, 2 m (čierny)

Kábel tohto modelu je mimoriadne funkčný a štýlový. Okrem toho sa veľmi pohodlne používa. Výrobok je tiež veľmi odolný a bezpečný. Tieto veci majú niekoľko aspektov. Jedným z nich je rýchle a bezpečné nabíjanie. To sa dosahuje vďaka novému modelu jadra, pozinkovaným výstužiam, štyrom vodičom a výkonu 20 W. Kábel má aj reguláciu teploty. Umožňuje súčasné nabíjanie a prenos dát. Je odolný vďaka zabudovanej tkanine, zosilnenému konektoru a vydrží zasunutie a vybratie zástrčky až 3000 a 10000-krát. Okrem toho je kábel štýlový vďaka tkanine a lesklému povrchu.

Rýchle a bezpečné nabíjanie

Novší model jadra poskytuje nižší elektrický odpor a rýchle nabíjanie. Na ďalšie zlepšenie nabíjania sa na výrobu kábla používa pozinkovaná výstuž a medený kábel so štyrmi vodičmi. Výkon, ktorým sa dá kábel nabíjať, je 20 W. To vám umožní skrátiť čas, ktorý musíte čakať na nabitie telefónu. Kábel zabraňuje prehriatiu. Je to vďaka inteligentnej regulácii teploty. Môžete si byť istí, že nabíjanie bude bezpečné.


Prenos údajov a nabíjanie súčasne

Zariadenie umožňuje súčasné nabíjanie a prenos dát rýchlosťou 480 Mb/s. Ak to chcete urobiť, jednoducho pripojte kábel k prenosnému počítaču alebo počítaču. To šetrí čas a robí používanie kábla ešte pohodlnejším.


Štýl

Toto praktické zariadenie je nielen funkčné, ale aj štýlové. Má na dotyk príjemný hliníkový materiál a lesklý povrch kábla. K dispozícii je aj v niekoľkých farebných variantoch, takže si môžete vybrať ten, ktorý vám najviac vyhovuje a vytvára štýlový gadget.


Trvanlivosť

Tkanina použitá na výrobu kábla zabraňuje zamotávaniu. Okrem toho je odolný voči roztiahnutiu. Kábel má zosilnený konektor vďaka zvýšenej ochrane SR. Vydrží tak viac ako 10 000 ohybov. Pravdepodobne ste sa už veľakrát stretli s tým, že sa nabíjací kábel po určitom čase po vložení do telefónu zlomil. Tento produkt toto riziko minimalizuje. Pri zasúvaní a vyberaní zástrčky sa opotrebúvajú aj nabíjacie káble. Tento model sa zaoberá týmto problémom. Zástrčku telefónu možno použiť až na 3 000 vložení a vybratí. Druhá časť kábla má životnosť až 10000 zástrčiek.


Špecifikácie

Značka Baseus
Model CAJY000301
Typ USB-C na Lightning
Materiál Hliníková zliatina + tkaný oplet
Napájanie PD 20W
Prenosová rýchlosť 480 Mb/s
Dĺžka 2 m
Farba Čierna

030330
1268 položky
6932172602772

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product