• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB-C do Lightning Baseus Dynamic, 20W, 1m (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel USB-C na Lightning Baseus Dynamic, 20 W, 1 m (biely)

6,78 € (s DPH) 5,65 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel Baseus Dynamic USB Type-C (CALD000002)
FARBA BIELA

Kábel je kompatibilný so zariadeniami Apple. Rýchlo nabíja telefóny výkonom 20 W. Je určený pre zariadenia Lightning a podporuje protokol Power Delivery. Inteligentné nastavenie prúdu a napätia podľa typu nabíjania zaručuje bezpečnosť. Vďaka integrovaným obvodom a konštantnej teplote konektora je zariadenie spoľahlivé.


Rýchle nabíjanie batérie

Kábel nabíja 20 W a podporuje protokol Power Delivery. Za 30 minút dokáže nabiť batériu iPhonu až na 50 %. Ušetríte tak čas, ktorý môžete venovať príjemnejším veciam.

Spoľahlivosť a odolnosť voči poškodeniu

Kábel je vyrobený z vysokokvalitných produktov, ako sú komponenty ABS, ktoré odolávajú oxidácii a vyblednutiu. Gumené prvky slúžia ako ochrana portov a kovových koncoviek telefónu. Nylonový opletený plášť chráni kábel zvonku, čím zabraňuje deformácii a poškodeniu v dôsledku ohýbania. Súčasťou balenia je pásik na suchý zips, ktorý môžete použiť na upevnenie kábla po jeho zložení. Kompatibilný so zariadeniami Apple od série 12 po 6S. Výrobok je kompatibilný s 18W a 20W protokolom.


Súčasné nabíjanie a prenos údajov

Pomocou tohto kábla môžete nabíjať a prenášať dáta súčasne. Ak to chcete urobiť, jednoducho pripojte kábel k počítaču. Zariadenie umožňuje prenos medzi zariadeniami rýchlosťou až 480 Mb/s. To je možné vďaka štandardu USB 2.0.

Špecifikácie

Značka Baseus
Model CALD000002
Materiál ABS + nylonový oplet
Napájanie PD 20 W
Prenosová rýchlosť 480 Mb/s
Dĺžka 1m
Vstupné rozhranie USB-C
Výstupné rozhranie Blesk
Farba Biela

029318
361 položky
6932172601881

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product