• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB do USB-C Baseus Cafule, 66W, 2m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel Baseus Cafule USB na USB-C, 66 W, 2 m (čierny)

5,84 € (s DPH) 4,87 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel Baseus Cafule USB na USB-C, 66 W, 2 m (čierny)


Tento model kábla sa používa na rýchle nabíjanie pomocou technológie SCP 66W a Quick Charge. Zároveň môže prenášať údaje. Podporuje telefóny ako Huawei, Xiaomi, Honor alebo Samsung. Výrobok je vyrobený z najkvalitnejších materiálov. Sú to meď, nylon a kov, guma. Vďaka tomu sa kábel nedeformuje a môže slúžiť dlhšie.


Rýchle nabíjanie batérie

S káblom môžete svoj telefón Huawei nabiť na 64 % alebo 74 % len za 30 minút. Produkt podporuje technológie SCP 66W a Quick Charge. Okrem Huawei sú podporované aj ďalšie značky telefónov, ako napríklad Xiaomi, Honor a Samsung. Výkon, ktorým sa kábel nabíja, je 66 W.


Odolnosť a funkčnosť

Kábel je vyrobený z medeného jadra, ktoré funguje ako silný vodič. Okrem toho je vybavený nylonovými výstuhami. Okrem toho má kovové koncovky zástrčiek, ktoré sa hodia k portom a sú odolné proti korózii. Kábel je odolný voči deformácii. Gumové prvky chránia vstupy telefónu pred poškriabaním. Súčasťou balenia je suchý zips na upevnenie kábla.


Súčasné nabíjanie a prenos údajov

Kábel umožňuje súčasné nabíjanie a prenos dát. Jednoducho pripojte produkt k počítaču. Vďaka štandardu USB 2.0 je možné prenášať dáta rýchlosťou až 480 Mb/s.

Špecifikácie

Značka Baseus
Model CAKF000201
Materiál Zinková zliatina + nylonový oplet + kovové hroty
Prenosová rýchlosť 480 Mb/s
Napájanie 66W
Dĺžka 2m
Vstupné rozhranie USB
Výstupné rozhranie USB typu C
028767
517 položky
6953156209770

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product