• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB do Lightning Baseus Cafule, 2.4A, 0,25m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel USB na Lightning Baseus Cafule, 2,4 A, 0,25 m (čierny)

4,25 € (s DPH) 3,54 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel USB - Lightning 2,4 A od spoločnosti Baseus CALJK-01 FARBA ČIERNA


Kábel je kompatibilný so zariadeniami značky Apple, ktoré majú konektor Lightning určený na rýchle nabíjanie batérie iPhonu. Je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, ktoré ho chránia pred poškodením. Príkladom toho je nylonový oplet, ktorý sa nedeformuje ani neláme, ako aj batéria, ktorá je odolná voči poškodeniu a prehriatiu. Okrem toho chráni pred poškriabaním a mechanickým poškodením gumová ochrana.

Expresné nabíjanie batérie

Káble sa nabíjajú maximálnym prúdom až 2,4 A. Nabíjanie prebieha rýchlo a bez rušivých vplyvov. Nabijete batériu iPhonu a ušetríte čas.

Odolný kábel

Kábel je vyrobený z vysokokvalitných produktov. Patria k nim materiály, ako sú kovové koncovky zástrčiek, nylonové opletenie na ochranu pred poškodením a medené jadro na zvýšenie rýchlosti prenosu dát.

Súčasný prenos údajov a nabíjanie

Keď budete vlastniť tento kábel, nebudete si musieť vyberať medzi nabíjaním telefónu a prenosom súborov. Tento model kábla vám umožní robiť oboje súčasne. Umožňuje to rozhranie USB 2.0 s prenosovou rýchlosťou až 480 Mb/s.

Špecifikácie

Značka Baseus
Model CALJK-01
Materiál Zinková zliatina + nylonový oplet + kovové hroty
Prenosová rýchlosť 480 Mb/s
Dĺžka 0,25 m
Aktuálne 2,4A
Farba Čierna
029662
381 položky
6953156202238

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product