• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB-C do Lightning Baseus Display, PD, 20W, 1m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel USB-C na Lightning Baseus Display, PD, 20 W, 1 m (čierny)

10,34 € (s DPH) 8,61 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel USB-C na Lightning Baseus CATLSK-01

Teraz môžete okamžite nabíjať iPhone a prenášať súbory rýchlosťou až 480 Mb/s. Kábel Baseus USB-C na Lightning podporuje rýchle nabíjanie PD s výkonom 20 W a vďaka zabudovanému displeju môžete priebežne kontrolovať napájanie. Výrobok je tiež mimoriadne odolný a jeho pokročilý čip zaručuje bezpečné používanie a chráni vaše zariadenia pred poškodením.

Objavte výhody rýchleho nabíjania

Už vás nebaví nekonečné čakanie na nabitie telefónu? So systémom Baseus je to už minulosť! Produkt podporuje rýchle nabíjanie PD 20 W, čo znamená, že dokáže napríklad obnoviť 60 % energie smartfónu len za 30 minút. Výrobok je spätne kompatibilný s PD 18 W a je vhodný pre väčšinu modelov telefónov a tabletov Apple.

Stačí pohľad na zabudovaný displej

Teraz môžete na prvý pohľad skontrolovať aktuálnu rýchlosť nabíjania. Kábel je vybavený malým, ale ľahko čitateľným displejom, ktorý zobrazuje jeho výkon v reálnom čase. Môžete tak sledovať jeho výkon a mať neustály prístup k užitočným a spoľahlivým informáciám.

Inteligentné riešenia

Nebojte sa o bezpečnosť svojich zariadení. Pokročilý inteligentný káblový čip zabezpečuje stabilné nabíjanie bez nebezpečenstva. Automaticky zisťuje aktuálny výkon a zobrazuje hodnotu na zabudovanej obrazovke. Zároveň pomáha chrániť váš iPhone pred poškodením.


Okamžitý prenos súborov

Rýchle nabíjanie nie je všetko! Kábel Baseus ponúka rovnako vysokú rýchlosť prenosu dát až do 480 Mb/s. Teraz môžete prenášať všetky potrebné súbory medzi zariadeniami v krátkom čase! Fotografie, videá alebo dokumenty - už nemusíte donekonečna čakať, kým sa dostanú na miesto určenia.

Vylepšený dizajn

Prečo je kábel taký rýchly a stabilný? Dômyselný, dobre premyslený dizajn! 5 pásov pocínovanej medi poskytuje lepšiu vodivosť a menší odpor. Konektor je navyše navrhnutý tak, aby dokonale zapadol do portu iPhonu - aj keď používate ďalšie puzdro. To zaručuje ešte stabilnejšie a spoľahlivejšie nabíjanie.


Prekvapí vás odolnosťou

Hľadáte kábel, ktorý vám bude dlho perfektne slúžiť? Práve ste ho našli! Najcitlivejšie časti výrobku sú optimálne chránené pred poškodením. Konektory zo zliatiny zinku sú odolné voči oxidácii, opotrebovaniu a prehriatiu. Nylonové opletenie chráni kábel pred ohýbaním, naťahovaním a dokonca aj lámaním, čím mu dodáva výnimočnú pevnosť a pružnosť.

Jednoduchá preprava a skladovanie

Tento praktický kábel môžete bez problémov používať nielen doma, ale napríklad aj v práci alebo na dovolenke. Priložené zapínanie na suchý zips uľahčuje skladovanie a prepravu. Teraz ho môžete ľahko vziať kamkoľvek potrebujete, vyhnúť sa zamotaniu a udržiavať ho v poriadku!

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Názov Displej Rýchle nabíjanie Dátový kábel
Model CATLSK-01
Materiál Zinková zliatina + nylonový oplet
Farba Čierna
Napájanie Až 20 W (9 V / 2,22 A)
Prenosová rýchlosť 480 Mb/s
Vstupné rozhranie USB-C
Výstupné rozhranie Blesk
Dĺžka 1 m
028763
152 položky
6953156208636

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product