• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB do USB-C Baseus Cafule, 66W, 0.25m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel USB-C Baseus Cafule, 66 W, 0,25 m (čierny)

5,84 € (s DPH) 4,87 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel USB na USB-C Baseus

Kábel Baseus USB na USB-C umožňuje okamžité nabíjanie väčšiny zariadení s výkonom do 66 W. Je dôkladne vyrobený z kvalitných materiálov a je mimoriadne odolný. A špeciálny režim prúdenia je zodpovedný za úplnú bezpečnosť počas používania. Okrem toho kábel umožňuje neuveriteľne rýchly prenos dát rýchlosťou až 480 MB/s.


Systém rýchleho nabíjania

Inovatívna technológia nabíjania znamená, že pomocou kábla môžete batériu telefónu mimoriadne rýchlo dobiť. Po približne 30 minútach sa batéria nabije na viac ako 50 %. Produkt je ideálny na napájanie mnohých rôznych modelov vrátane Xiaomi, HONOR a Samsung. Bez ohľadu na to, aký smartfón používate, toto praktické príslušenstvo vás nesklame.


Bezpečnosť na prvom mieste

Teplota konektorov kábla je udržiavaná na konštantnej úrovni, takže sa nemusíte obávať ich prehriatia a poškodenia batérie telefónu, ak ho používate pri napájaní. Bezpečnosť používania zvyšuje aj špeciálny režim trickle, ktorý sa automaticky zapne po dokončení nabíjania a umožní vám vyhnúť sa možnému nebezpečenstvu, aj keď výrobok používate v noci a počas spánku nemôžete dohliadať na jeho správne fungovanie.


Okamžitý prenos

Kábel série Baseus Cafule sa vyznačuje nielen rýchlym nabíjaním. Vyznačuje sa tiež mimoriadne rýchlym prenosom dát, ktorý umožňuje prenášať súbory medzi zariadeniami rýchlosťou až 480 MB/s. Už nemusíte donekonečna čakať, kým sa všetky vaše dokumenty, fotografie alebo videá skopírujú zo smartfónu do počítača alebo notebooku, pretože s týmto funkčným príslušenstvom to trvá len chvíľu!


Dokonalá povrchová úprava

Pevná konštrukcia spolu s medeným jadrom je zodpovedná za neuveriteľne účinný vodič, vďaka ktorému je nabíjanie vašich zariadení také efektívne. Proces je tiež vylepšený stabilným konektorom, ktorý presne zapadá do portu telefónu a zostáva bezpečne na mieste bez uvoľnenia alebo vypadnutia. Navyše dodatočná gumová ochrana chráni vstup telefónu pred poškriabaním.


Vezmite si ho všade so sebou

Výrobok je prekvapivo odolný. Zinková zliatina s UV povlakom je odolná voči oxidácii a vyblednutiu. Opletený nylonový povlak chráni jemné vnútro kábla a predlžuje jeho životnosť. Je robustný, takže sa nebojí ohýbania ani naťahovania.


Špecifikácie

Výrobca Baseus
Model CAKF000001
Materiál Zinková zliatina + opletený nylon
Farba Čierna
Prenosová rýchlosť 480 MB/s
Dĺžka 0.25 m
Vstupný port USB
Výstupný port USB-C

028764
298 položky
6953156209749

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product