• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB do USB-C Baseus Superior Series, 66W, 2m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel Baseus Superior Series USB na USB-C, 66 W, 2 m (čierny)

4,70 € (s DPH) 3,92 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Rýchlonabíjací kábel Baseus CATYS-A01 z USB na USB-C

Kábel Baseus CATYS-A01 USB na USB-C umožňuje rýchle nabíjanie telefónu. Umožňuje tiež prenášať súbory rýchlosťou až 480 MB/s. Trvácny a odolný voči poškodeniu vám bude dobre slúžiť dlhý čas. Dodáva sa aj s praktickým popruhom, ktorý vám pomôže kábel uložiť a zabráni jeho zamotaniu.

0_13.jpg

Okamžite nabije váš telefón

Výrobok podporuje výkon až 66 W a je kompatibilný s rýchlym nabíjaním 40 W. To znamená, že dokáže nabiť váš telefón za okamih, čím vám ušetrí čas! Už nemusíte donekonečna čakať, kým bude váš smartfón opäť pripravený na prevádzku - so systémom Baseus to trvá len niekoľko okamihov.

7.jpg

Svoje súbory môžete skopírovať za krátky čas

Tento praktický kábel umožňuje nielen rýchle nabíjanie, ale aj rýchly prenos súborov. S prenosovou rýchlosťou až 480 MB/s určite splníte svoje očakávania. Skopírujte 1 GB film za 24 sekúnd! Pomocou kábla môžete telefón nabíjať a zároveň prenášať údaje.

8.jpg

Pre bezpečnosť vášho smartfónu

So službou Baseus sa nemusíte obávať ani o bezpečnosť svojich zariadení. Zabudovaný inteligentný čip ich účinne chráni pred poškodením. Kábel zabezpečuje stabilné napätie počas nabíjania. Okrem iného chráni telefón aj pred prebíjaním a prehrievaním.

9.jpg

Robustná a odolná konštrukcia

Kábel pozostáva z vlákien zo zosilnenej pocínovanej medi. Je chránený plášťom z odolného plastu ABS. Vďaka tomu je kábel odolný voči ohýbaniu, lámaniu alebo trhaniu. Okrem toho je obzvlášť zraniteľná oblasť kábla a konektora dodatočne chránená plášťom z TPE. Výrobok vás preto prekvapí svojím spoľahlivým výkonom.

0_03.jpg

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Názov Rýchlonabíjací dátový kábel série Superior
Model CATYS-A01
Typ USB na USB-C
Materiál ABS + TPE
Farba Čierna
Aktuálne 11 V/6 A (max. 66 W)
Prenosová rýchlosť 480 MB/s
Dĺžka 2 m
Vstup USB
Výstup USB-C

026623
1252 položky
6953156205512

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product