• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB do Lightning Baseus Superior Series, 2.4A, 0.25m (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel USB na Lightning Baseus Superior Series, 2,4 A, 0,25 m (biely)

4,70 € (s DPH) 3,92 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel Baseus CALYS-02 USB na rýchle nabíjanie bleskom

Kábel Baseus CALYS-02 USB na Lightning umožňuje rýchle nabíjanie telefónu. Umožňuje tiež prenášať súbory rýchlosťou až 480 MB/s. Trvácny a odolný voči poškodeniu vám bude dobre slúžiť dlhý čas. V súprave nájdete aj praktický popruh, ktorý vám pomôže kábel uskladniť a zabráni jeho zamotaniu.

Okamžite nabije váš telefón

Produkt podporuje rýchle nabíjanie 2,4 A. To znamená, že dokáže nabiť váš iPhone za okamih, čím vám ušetrí čas! Už nemusíte donekonečna čakať, kým bude váš smartfón opäť pripravený na prevádzku - so systémom Baseus to trvá len niekoľko okamihov.

Bleskové kopírovanie súborov

Tento praktický kábel umožňuje nielen rýchle nabíjanie, ale aj rýchly prenos súborov. S prenosovou rýchlosťou až 480 MB/s určite splníte svoje očakávania. Skopírujte 1 GB film za 24 sekúnd! Pomocou kábla môžete telefón nabíjať a zároveň prenášať údaje.

Pre bezpečnosť vášho smartfónu

S aplikáciou Baseus sa nemusíte obávať o bezpečnosť svojho iPhonu. Zabudovaný inteligentný čip ho účinne chráni pred poškodením. Kábel zabezpečuje stabilné napätie počas nabíjania. Okrem iného chráni telefón aj pred prebíjaním a prehrievaním.

Robustná a odolná konštrukcia

Kábel pozostáva z vlákien zo zosilnenej pocínovanej medi. Je chránený plášťom z odolného plastu ABS. Vďaka tomu je kábel odolný voči ohýbaniu, lámaniu alebo trhaniu. Okrem toho je obzvlášť zraniteľná oblasť kábla a konektora dodatočne chránená plášťom z TPE. Výrobok vás preto prekvapí svojím spoľahlivým výkonom.

Špecifikácie

Výrobca Baseus
Názov Rýchlonabíjací dátový kábel série Superior
Model CALYS-02
Typ USB na blesk
Materiál ABS + TPE
Farba Biela
Intenzita 2,4 A
Prenosová rýchlosť 480 MB/s
Dĺžka 0,25 m

026220
1550 položky
6953156205390

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product