• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB do Lightning Baseus Cafule, 2.4A, 2m (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel USB na Lightning Baseus Cafule, 2,4 A, 2 m (biely)

7,11 € (s DPH) 5,92 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Kábel Baseus CALJK-B02

Kábel Baseus CALJK-B02 USB na Lightning umožňuje rýchle nabíjanie zariadení Apple prúdom až 2,4 A. Podporuje protokol PD a je kompatibilný so smartfónmi iPhone. Vďaka vysokokvalitným materiálom je vysoko odolný a špeciálny čip zaisťuje bezpečnosť používania. Kábel navyše umožňuje rýchly prenos dát rýchlosťou až 480 MB/s.

0_1.jpg


Nabíjanie iPhonu za pár okamihov

Rýchle nabíjanie s prúdom 2,4 A znamená, že s káblom nabijete svoj iPhone za okamih. Je teda ideálny na napájanie širokej škály smartfónov Apple, od radu 12 až po rad 6. Nech už používate akýkoľvek telefón, toto praktické príslušenstvo vás nesklame. A ušetrí vám čas - takže sa môžete vrátiť k používaniu plne nabitého telefónu ešte rýchlejšie!

0_6.jpg


Celková bezpečnosť používania

Teplota káblových konektorov sa udržiava konštantná. Nemusíte sa teda obávať, že by sa prehriali a poškodili batériu telefónu, a to ani vtedy, keď ho používate počas nabíjania. Konektory sú tiež vybavené špeciálnou gumovou ochranou, ktorá chráni nabíjacie porty pred poškriabaním.

0_4.jpg


Výnimočný výkon

4 pásy zosilnených jadier sú neuveriteľne účinným vodičom, vďaka ktorému je nabíjanie vašich zariadení veľmi rýchle. Proces je tiež vylepšený vysokokvalitným, odolným konektorom, ktorý dokonale zapadá do portu iPhonu a zostáva bezpečne na mieste bez uvoľnenia alebo vypadnutia. Navyše dodatočná gumová ochrana chráni vstup telefónu pred poškriabaním.

0_7.jpg


Rýchle nabíjanie, rýchly prenos dát

Kábel série Baseus Cafule nie je len rýchly - je aj bleskovýDokáže prenášať súbory medzi zariadeniami rýchlosťou až 480 MB/s. Už nemusíte donekonečna čakať, kým sa vaše dokumenty, fotografie alebo videá skopírujú z iPhonu do počítača alebo notebooku - s týmto funkčným príslušenstvom to trvá len chvíľu!

0_10.jpg


Bude vám slúžiť dlhé roky

Výrobok je pôsobivo odolný. Vysokokvalitná zinková zliatina je odolná voči oxidácii a vyblednutiu. Opletený nylonový plášť kábla chráni jemné vnútro kábla a predlžuje jeho životnosť. Je prekvapivo robustný - nebojí sa ohýbania ani naťahovania. Vďaka tomu je mimoriadne odolný voči opotrebovaniu.

0_9.jpg

Špecifikácie




Výrobca Baseus
Názov Kovový dátový kábel Cafule Series USB na IP
Model CALJK-B02
Materiál Zinková zliatina + opletený nylon
Farba Biela
Prenosová rýchlosť 480 MB/s
Dĺžka 2 m
Intenzita 2,4 A

025091
11 položky
6953156202290

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product