• 3% zľava pri platbe prevodom
Kabel USB-C do Lightning Baseus Tungsten Gold, 20W, 5A, PD, 1m (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kábel USB-C na Lightning Baseus Tungsten Gold, 20W, 5A, PD, 1m (čierny)

5,84 € (s DPH) 4,87 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
Tovar je skladom a bude doručený do 1-5 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Rýchle nabíjanie

Dátový kábel Tungsten Gold Fast Charging je kábel určený pre iPhone a iPad, ktorý podporuje rýchle nabíjanie Power Delivery až do 20 W a je kompatibilný s nabíjačkami PD18W. Kábel poskytuje aj rýchly prenos dát rýchlosťou až 480 Mb/s, takže umožňuje rýchle nabíjanie batérie aj rovnako rýchly prenos dát.

6.jpg


Regulácia napätia

Kábel je vybavený inovatívnym čipom, ktorý rozpozná, ktoré zariadenie je k nemu pripojené. Ak váš telefón alebo tablet nemá systém rýchleho nabíjania, použije sa nižšie napätie, takže nabíjanie je bezpečné. Inteligentná detekcia zariadenia vám umožní používať kábel rýchlo, ale aj bezpečne bez ohľadu na to, aký model produktu Apple máte.

9.jpg


Pevné a odolné

Kábel je mimoriadne odolný vďaka použitiu vysokokvalitných materiálov a moderných riešení. Jadro tvorí päť medených vlákien, ktoré zabezpečujú rýchly prenos dát. Vonkajšia strana kábla je chránená mimoriadne odolným nylonovým vláknom, ktoré chráni pred poškodením, ale aj pred zamotaním. Koniec kábla je vyrobený z odolnej zinkovej zliatiny, takže sa nezafarbí ani nezhrdzavie a zároveň poskytuje výnimočne štýlový vzhľad.

8.jpg

Špecifikácie




Výrobca Baseus
Názov Zlatý dátový kábel s rýchlym nabíjaním Tungsten
Model CATLWJ-01
Materiál Nylon, zliatina zinku
Farba Čierna
Dĺžka 1 m
Konektory USB-C, Lightning
Prenosová rýchlosť 480 MB/s

024644
238 položky
6953156232037

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product