• 3% zľava pri platbe prevodom
  • rýchle doručenie
Hole Compact FL pena Grey Pinguin
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Hole Compact FL pena Grey Pinguin

62,06 € (s DPH) 65,33 € -5% 51,72 € (bez DPH)

História ceny     História ceny

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 58,80 €

check skladom = ihneď k dodaniu
Objednajte produkt v pracovné dni do 12:00 a expedujeme ešte v ten deň
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Skladacie, a teda veľmi skladné trojdielne trekingové palice na celoročné použitie.

Kompaktná FL pena

Horný segment skladacích trekingových palíc Pinguin Compact FL Foam je vybavený predĺženou rukoväťou z nenasiakavej, protišmykovej a vibrácie pohlcujúcej EVA peny. Práve dĺžka rukovätí definuje palice ako štvorsezónne, a to vďaka možnosti zmeny polohy úchopu pri traverzovaní pri zachovaní pohodlného a bezpečného úchopu. K väčšiemu pohodliu a bezpečnosti pri používaní palíc prispievajú aj nastaviteľné pútka na zápästie ruky. Vysoká skladnosť palíc vďaka princípu skladacích segmentov. Palice sa dajú zložiť na dĺžku len 36 cm, vďaka čomu sa zmestia do nášho najmenšieho batohu Move 8. Súčasťou balenia je pár trekingových palíc a pár snehových tanierov.

Špecifikácie: Hokejové palice sú dodávané v balení s hokejovými paličkami:

-Materiál Hliník 7075

-Priemery rúrok 18 / 16 / 14 mm

-Dĺžka 110 - 130 cm / 36 cm

-Rúčka z EVA peny, dlhá

- hrot z karbidu volfrámu

-Nastaviteľný popruh Áno

-Typ zámku Fast Lock

-Bloky 38 mm, 53 mm

-Hmotnosť 275 g

Materiál:

Jednotlivé segmenty týchto teleskopických palíc sú vyrobené z vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny 7075 so zväčšenými priemermi pre väčšiu tuhosť palice, ktoré sú navzájom spojené kevlarovou šnúrou v ochrannom bungee. Segmenty palíc sú farebne eloxované. Vďaka tejto povrchovej úprave je hliník mechanicky odolný voči oderu a má zvýšenú odolnosť voči poveternostným vplyvom. Hroty sú vyrobené z odolného karbidu volfrámu a palice obsahujú gumové krytky hrotov, ktoré eliminujú vibrácie a nežiaduci hluk na tvrdých povrchoch.

ast Lock:

Celkovú dĺžku palíc možno veľmi jednoducho, rýchlo a bezpečne nastaviť pomocou zámku Fast Lock s duralovou páčkou umiestnenou na hornom segmente palice na 110 až 130 cm. K jednoduchému nastaveniu prispievajú aj drážky na hornom teleskopickom segmente palíc.

Zloženie/rozloženie palíc Compact:

Spodné tri segmenty zasuňte do seba, potom vytiahnite tretí segment zo štvrtého. Narazíte na odpor lana, ktoré je potrebné mierne napnúť - tu je potrebné vyvinúť malú silu až po aretačný doraz. Pri rozkladaní tyčí postupujte opačne. Stlačenie blokovacieho dorazu si môžete uľahčiť, ak súčasne vytlačíte tretí segment zo štvrtého.

808186
1 ks
8592638808186

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product