• 3% zľava pri platbe prevodom
Zestaw klawiatura + mysz Omoton KB066 Black (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Omoton KB066 Čierny set klávesnica + myš (čierna)

18,06 € (s DPH) 15,05 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Omoton KB066 Čierny set klávesnica + myš (čierna)

Uľahčite si prácu. Táto praktická súprava Omoton je navrhnutá s ohľadom na používateľov Apple a obsahuje 78-klávesovú klávesnicu a myš, ktorá ponúka 3-stupňové nastavenie rozlíšenia až do 1600 DPI. Zariadenia sa pripájajú k vášmu tabletu alebo notebooku prostredníctvom rozhrania Bluetooth a poskytujú pohodlný používateľský zážitok. Vyznačujú sa tiež ľahkým, prenosným dizajnom.

1.jpg

Kompatibilita s vaším hardvérom

Dodávané zariadenia sú okrem iných operačných systémov kompatibilné so systémami iOS 13, iPadOS 13 a novšími. Môžete ich napríklad jednoducho pripojiť k iPadu Pro 12,9, iPadu mini 5 a ďalším zariadeniam. Môžete ich tiež spárovať s inými zariadeniami Bluetooth, ako sú notebooky alebo počítače. Zariadenia navyše zaručujú rýchly a stabilný prenos s dosahom až 10 m. Oneskorenia, rušenie a iné problémy s kvalitou signálu sú minulosťou!

6.jpg

Prenosný dizajn - komfortné používanie

Obe zariadenia v súprave sa vyznačujú ľahkým, prenosným dizajnom. To znamená, že ich môžete mať so sebou takmer kdekoľvek - ľahko sa zmestia do batohu alebo tašky na notebook! Navyše sa myš aj klávesnica pohodlne používajú a sú vybavené tichými tlačidlami. To znamená, že ich môžete bez problémov používať napríklad v knižnici alebo kaviarni - nemusíte sa obávať, že by cvakajúce zvuky niekoho rušili!

5.jpg

Dlhá prevádzková doba

Myš potrebuje na napájanie jednu batériu AA, zatiaľ čo klávesnica vyžaduje dve batérie AAA (nie sú súčasťou balenia). Nemusíte sa obávať, že ich budete musieť často meniť - batérie vám poskytnú prekvapivo dlhú výdrž. Navyše po 10 minútach nečinnosti prejdú obe zariadenia do režimu spánku. Vďaka tomu sú energeticky úspornejšie! Ak ich chcete prebudiť, stačí stlačiť ľubovoľné tlačidlo a chvíľu počkať.

2.jpg

Jednoduché používanie klávesnice

Klávesnica, ktorú nájdete v balení, je vybavená 78 klávesmi s nožnicovými spínačmi. Ponúka aj špeciálne multimediálne tlačidlá, ktoré umožňujú napríklad rýchlo upraviť hlasitosť alebo pozastaviť prehrávanie. Vyznačuje sa tiež ergonomickým dizajnom. Zabudovaný stojan umožňuje naklonenie klávesnice v uhle 8° a prídavné protišmykové podložky zabraňujú jej posúvaniu po povrchu stola.

4.jpg

Univerzálna myš

Súčasťou súpravy je aj univerzálna počítačová myš, ktorá je ideálna na rôzne aplikácie. Má 3-stupňové nastavenie rozlíšenia 800/1200/1600 DPI, čo znamená, že ju môžete používať pri práci, bežnom prehliadaní, úprave fotografií alebo dokonca pri hraní hier. Zariadenie navyše perfektne padne do ruky a veľmi pohodlne sa používa.

3.jpg

Približne 107 x 60 x 26 mm

  • Bezdrôtová klávesnica
  • Bezdrôtová myš
  • Používateľská príručka
Výrobca Omoton
Model KB066
Farba Čierna
Odkaz Bezdrôtové pripojenie
Rozhranie Bluetooth
Dosah v bezdrôtovom režime Do 10 m
Počet tlačidiel 78
Prepínače Nožnicový
Podsvietenie Nie
Rozmery Približne 284 x 119 x 5 mm
Napájanie 2x batéria AAA (nie je súčasťou dodávky)
Kompatibilita iOS 13 a novší, iPadOS 13 a novší
Iné Multimediálne tlačidlá
040676
101 položky
6975969180015

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product