• 3% zľava pri platbe prevodom
Panele świetlne Yeelight Smart Light Panels
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentné svetelné panely Yeelight

124,74 € (s DPH) 103,95 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Značka Yeelight je súčasťou ekosystému Xiaomi.

Inteligentné svetelné panely Yeelight

Chcete originálne ozdobiť steny svojej izby a vytvoriť jedinečnú atmosféru? Teraz je to možné! Inteligentné svetelné panely Yeelight ponúkajú množstvo režimov a efektov na výber a sú kompatibilné s hernými platformami Razer Chroma RGB a Overwolf. Možno ich tiež synchronizovať s hudbou! Môžete ich usporiadať do ľubovoľnej kompozície a ovládať ich na diaľku - pomocou aplikácie Yeelight alebo hlasového asistenta (Google Assistant, Amazon Alexa). Súprava obsahuje 6 panelov.

Niečo špeciálne pre hráčov

Chcete vysokú úroveň pohltenia? Alebo chcete vytvoriť jedinečnú atmosféru vo svojej hráčskej zóne? Panely Yeelight budú skutočným hitom! Sú kompatibilné s platformami Razer Chroma RGB a Overwolf. To znamená, že ich môžete synchronizovať s vybranými hrami a získať dynamické svetelné efekty prispôsobené dianiu na obrazovke. Posuňte svoj herný zážitok na vyššiu úroveň s panelmi Yeelight!

Usporiadajte si ich podľa svojich predstáv

Už sa nemusíte obmedzovať na hotové riešenia. Trojuholníkové LED panely môžete ľubovoľne rozmiestniť a vytvoriť tak originálne kompozície. Jednoduchý šesťuholník? Nápaditý had? Alebo elegantný kosoštvorec? Možnosti sú takmer neobmedzené! A ak potrebujete viac panelov, môžete si kúpiť samostatne dostupné rozšírenia. Vytvorte si úžasnú nástennú dekoráciu a dodajte svojej miestnosti jedinečný charakter!

Synchronizovateľné s hudbou

Radi počúvate hudbu? Alebo možno plánujete domácu párty? S inteligentnými svetelnými panelmi Yeelight môžete ľahko vytvoriť fantastickú atmosféru! Panely môžete synchronizovať s hudbou pomocou zabudovaného mikrofónu s rozpoznávaním zvuku alebo ich pripojiť k slúchadlám pomocou príslušného kábla. K dispozícii je až 20 rytmických režimov, vďaka ktorým bude počúvanie hudby ešte príjemnejšie!

Diaľkové ovládanie

Teraz môžete svoje svetelné panely pohodlne ovládať na diaľku, ak ich spárujete s aplikáciou Yeelight, ktorá je k dispozícii na bezplatné stiahnutie v službe Google Play alebo App Store. Svoje svetlá môžete nielen zapínať a vypínať na diaľku, ale môžete napríklad aj nastavovať jas, vytvárať časové plány a nastavovať časovače. Panely sú tiež kompatibilné so službami Google Assistant a Amazon Alexa. To znamená, že ich môžete bez problémov ovládať hlasovými príkazmi!

Dokonalé osvetlenie na každú príležitosť

Chystáte sa na filmový maratón? Chcete stráviť trochu času s rodinou? Alebo sa možno chystáte hrať svoju obľúbenú hru? So systémom Yeelight môžete ľahko získať správne osvetlenie a vytvoriť jedinečnú atmosféru! Majster inteligentného osvetlenialy umožňuje vybrať si z 3 režimov a 20 svetelných efektov, takže si ich môžete ľahko prispôsobiť podľa svojich predstáv. Stačí niekoľko kliknutí v aplikácii a môžete úplne zmeniť charakter svojej izby!

8.jpg?v=1666599428102

Neuveriteľne odolný

Svetelné panely Yeelight vám poskytnú nielen zaujímavé vizuálne efekty, ale prekvapia vás aj svojou odolnosťou. Budú vám dobre slúžiť dlhý čas. Majú utesnenú, robustnú konštrukciu a sú dostatočne odolné na to, aby ste mohli bez obáv meniť ich polohu. Sú vysoko odolné voči opotrebovaniu - neboja sa častej montáže a demontáže. A čo viac, panely majú životnosť až 25 000 hodín!

12.jpg?v=1666599428103

Výrobca Yeelight
Názov Inteligentné svetelné panely Yeelight
Model YLFWD-012
Farba Biela
Rozmery Dĺžka: 222 mm;
Hrúbka: 9 mm;
Hmotnosť 1950 g
Jas 400 lm
Teplota farieb 1200K ±6500K, nastaviteľná
Napätie 100-240 V ~ 50/60 Hz 0,3 A
Menovitý výkon 24 W
Prevádzková teplota -10 °C - 40 °C
Prevádzková vlhkosť okolia 0 - 85 % RELATÍVNA VLHKOSŤ
Stupeň ochrany IP20
Účinník 0.5
Bezdrôtové pripojenie WLAN IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Bluetooth 4.2
Energetický štítok (EEL) F
Životnosť Približne 25 000 h
Vymeniteľný zdroj svetla Nie
Ochrana proti skratu Áno
Pohotovostný výkon ≤3 W
Materiál PC
Použitie Yeelight
Kompatibilita Google Assistant, Amazon Alexa, Razer Chroma RGB, Overwolf, Mi Home
Počet zahrnutých panelov 6

034122
157 položky
6924922216865

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product