• 3% zľava pri platbe prevodom
Inteligentna lampa sufitowa Yeelight Arwen Ceiling Light 550S
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stropné svietidlo Yeelight Arwen 550S

134,30 € (s DPH) 111,92 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Značka Yeelight je súčasťou ekosystému Xiaomi.

Stropné svietidlo Yeelight Arwen série S

Stropné svietidlá série Arwen S vám umožnia vytvoriť úžasnú atmosféru pre každú príležitosť. Voľne si nastavte jas, teplotu farieb a dokonca aj farbu svetla podľa svojich potrieb. Vytvorte si jedinečnú atmosféru pomocou stropného osvetlenia RGB, s ktorým môžete svetlo prispôsobiť vlastnej nálade. Je vybavené dodatočným osvetlením LED smerujúcim na strop a vyžaruje farebnú žiaru, ktorá dodá vášmu interiéru charakter. Pomocou diaľkového ovládania môžete osvetlenie ovládať rôznymi spôsobmi. Ešte výraznejšia je mimoriadne jednoduchá a bleskurýchla inštalácia a elegantný a zároveň praktický dizajn. Lampa je k dispozícii v dvoch veľkostiach, takže ju ľahko prispôsobíte svojmu domovu.

1

Prispôsobte osvetlenie konkrétnej príležitosti

Zariadenie umožňuje meniť rôzne parametre osvetlenia takmer bez obmedzenia. Môžete si vybrať zo 16 miliónov farieb, nastaviť jas svetla a jeho farebnú teplotu od 2700 do 6500 K. Vďaka toľkým možnostiam môžete výkon lampy doladiť podľa svojich potrieb. Či už chcete sústredené svetlo na prácu, jemnú žiaru na relaxáciu alebo útulnú atmosféru na romantický večer - je to len na vás!

2

Ovládanie pomocou inteligentného asistenta

Lampa je kompatibilná so službami Google Assistant, Apple HomeKit, Samsung SmartThings a Amazon Alexa. Spárujte ju so systémom podľa vlastného výberu a ovládajte osvetlenie na diaľku - hlasom alebo pomocou aplikácie. Zariadenia radu Arwen S môžete pohodlne ovládať aj pomocou diaľkového ovládača Yeelight Remote a inteligentného stmievacieho spínača.

3

Dokonalá reprodukcia farieb

Čo tento výrobok ešte viac zvýrazňuje, je jeho vysoký pomer podania farieb Ra 90. To znamená, že predmety videné vo svetle lampy Arwen S vyzerajú takmer rovnako ako pri prirodzenom osvetlení. Všetko uvidíte v krásnych a živých farbách. So svietidlom Yeelight zabudnete na tmavé, pochmúrne prostredie!

4

Mesačné svetlo vo vašej spálni

Zaujímavou funkciou série Arwen S je režim mesačného svetla, ktorý sa vyznačuje extrémne nízkym jasom vyžarovaného svetla, takže je ideálny na nočné osvetlenie. Pri prevádzke v tomto režime lampa poskytuje mäkké, pre oči bezpečné osvetlenie, ktoré podporuje relaxáciu a pokoj. Ak neradi spíte v úplnej tme, táto imitácia mesačného svetla môže byť ideálnou odpoveďou na vaše potreby.

5

Dizajn, ktorý vás poteší

Vďaka 2 dostupným veľkostiam lampy môžete výrobok dokonale prispôsobiť veľkosti miestnosti, v ktorej sa má používať. Priemer 455 mm je ideálny pre interiéry s plochou 15 - 25 m2 a 555 mm pre o niečo väčšie priestory s plochou 25 - 35 m2. Vďaka klasickému, elegantnému dizajnu je séria Arwen S dokonalým doplnkom každého usporiadania. Ďalšou výhodou výrobkov je ich kompaktný dizajn, ktorý zabraňuje vniknutiu drobného hmyzu alebo prachu do interiéru. Vďaka tomu je oveľa jednoduchšie udržiavať svietidlá v čistote.

6 Zahrnuté
  • Používateľská príručka
  • Diaľkové ovládanie
  • Inštalačná súprava
Výrobca Yeelight
Názov Stropné svietidlo Yeelight Arwen 550S
Model YLXD013-A
Rozmery Ø555x99,1 mm
Hmotnosť 3094 g
Jas 3500 lm, nastaviteľný
Teplota farieb 2700 K - 6500 K, nastaviteľná
Napätie 220-240 V ~ 50/60 Hz
Menovitý výkon 50 W
Prevádzková teplota -10 °C - +40 °C
Prevádzková vlhkosť okolia 0 - 85 % RELATÍVNA VLHKOSŤ
CRI Ra 90
IP IP20
Vonkajšia povrchová teplota Svietidlo ≤45°C (plast)/55°C (kov) pri teplote okolia 255°C
Účinník 0,9
Bezdrôtové pripojenie WLAN IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Bluetooth 4.2 BLE
Energetická účinnosť F až H
Životnosť 25 000 h
Vymeniteľný zdroj svetla Nie
Ochrana proti skratu Áno
Pohotovostný výkon ≤0,8 W
Kompatibilita Android 4.4 (alebo novší) a iOS 9.0 (alebo novší)
026239
61 položky
608887786804

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product