• 3% zľava pri platbe prevodom
Monitor Light Bar Blitzwolf BW-CML2 Pro, RGB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svetelná lišta pre monitor Blitzwolf BW-CML2 Pro, RGB

37,26 € (s DPH) 31,05 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Lampa monitora BlitzMax BM-CS1 RGB

Uľahčite si prácu pred počítačom a ponorte sa ešte viac do sveta hier. Lampa na monitor BlitzMax dokonale osvetlí váš stôl vďaka asymetrickému dizajnu bez toho, aby spôsobovala oslnenie. Ponúka biele a RGB svetlo a umožňuje nastaviť jas v 5 úrovniach a prispôsobiť si jej polohu. Jej prevádzku môžete tiež synchronizovať s hudbou. Svetlo generované lampou nedráždi oči a inteligentný čip umožňuje zapamätať si naposledy použitý režim.

12Blitzwolf/BM-CS1/6

Ideálne na prácu a hranie hier

Lampa sa bude dobre hodiť na prácu aj hranie hier. Režim RGB ponúka 9 svetelných efektov a 3 efekty, ktoré prispôsobujú prevádzku lampy hudbe. Vďaka tomu sa ešte viac ponoríte do hry. Ak používate počítač v práci alebo v štúdiu, využite biele svetlo LED. Jeho farebnú teplotu môžete nastaviť v rozmedzí 3000K-6000K a jas v 5 úrovniach (10 %, 25 %, 50 %, 75 %, 100 %). Svetlo generované monitorom BM-CS1 účinne znižuje oslnenie a nespôsobuje únavu očí.

12Blitzwolf/BM-CS1/5

Starostlivo premyslený dizajn

Lampa bola navrhnutá tak, aby sa pohodlne používala. Vďaka nastaviteľnému držiaku ju môžete úspešne pripevniť k monitorom s rôznou hrúbkou. Môžete tiež nastaviť uhol svetla tak, aby lampa čo najlepšie osvetľovala plochu vášho pracovného stola. Okrem toho dotykový panel umiestnený na lampe BM-CS1 umožňuje prispôsobiť prevádzku zariadenia vašim potrebám - pohodlne nastaviť jas, zmeniť režimy a teplotu farieb svetla. Okrem toho si špeciálny čip pamätá posledný zapnutý režim.

12Blitzwolf/BM-CS1/1

V súprave

  • lampa pre monitor
  • držiak
  • kábel USB
  • Návod na použitie
Výrobca BlitzMax
Názov BlitzMax BM-CS1 RGB svetlo monitora
Model BM-CS1
Farba Čierna
Hmotnosť 520 g
Napájanie USB (5 V DC)
Napájanie 10 W
Teplota farieb 3000K-6000K
Prevádzková teplota -10-40°C
Rozsah svetla 42 cm
Dĺžka kábla 1,5 m
CRI 95
Nastavenie jasu 10%, 25%, 50%, 75%, 100%
Typ svetla Biela, RGB
053321
33 položky
5905316147720

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product