• 3% zľava pri platbe prevodom
Yeelight Monitor Light Bar YLODJ-0027 (černý)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Svetelná lišta monitora Yeelight YLODJ-0027 (čierna)

34,61 € (s DPH) 28,84 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Yeelight je súčasťou ekosystému Xiaomi.

Yeelight Monitor Light Bar

Vychutnajte si optimálne osvetlenie pri práci na počítači, hraní hier alebo len pri prehliadaní internetu. Yeelight Monitor Light Bar poskytuje svetlo bezpečné pre oči, ktoré neoslňuje a nebliká. Môžete tiež ľubovoľne nastaviť jas a vybrať si z 3 režimov teploty farieb. Batéria s dlhou výdržou poskytuje až 150 minút prevádzky a zabudovaný touchpad uľahčuje používanie.

Optimálne osvetlenie

Trávite veľa času na počítači? Uistite sa, že máte správne svetlo! Svetlo generované svetelnou lištou Yeelight dopadá smerom nadol, nie priamo do očí, takže neoslňuje, je bezpečné pre váš zrak a pomáha predchádzať bolestiam hlavy. Takisto nespôsobuje oslnenie ani žmurkanie. Vyznačuje sa tiež vysokým CRI (Ra>95), čo znamená, že dokonale reprodukuje farby. To znamená, že obraz, ktorý vidíte na monitore, vás poteší sýtymi, ale prirodzenými farbami.

Dlhý prevádzkový čas

Žiadne káble

Káble a uľahčuje udržiavanie poriadku na stole. Lampa je vybavená nabíjateľnou batériou s kapacitou 1800 mAh, ktorá umožňuje bezdrôtovú prevádzku. Na plné nabitie môže fungovať až 150 minút. Jej pohodlné nabíjanie umožňuje zabudovaný port USB-C. Navyše, ak lampu pripojíte k počítaču, svetlo sa automaticky zapne, keď ho spustíte.

Prispôsobte si svetlo svojim potrebám

Svetelná lišta Yeelight je ideálna na rôzne aplikácie. Umožňuje ľubovoľne nastaviť jas a ponúka na výber 3 režimy teploty farieb - zmiešané svetlo (približne 3000-4000 K), biele svetlo (približne 5000 K) a žlté svetlo (približne 3000 K). Potrebujete sa pustiť do práce? Chystáte sa hrať svoju obľúbenú hru? Alebo si radšej pozriete film? Nastavte si osvetlenie podľa svojej nálady! Lampa si navyše pamätá vaše posledné použité nastavenia - automaticky ich obnoví pri opätovnom spustení.

Pohodlné ovládanie

Užívajte si jednoduché a pohodlné ovládanie lampy. Zariadenie má zabudovaný malý dotykový panel, ktorý umožňuje rýchly prístup k najdôležitejším funkciám. Vyznačuje sa bleskovou odozvou na dotyk a spoľahlivým, plynulým ovládaním. Lampu môžete napríklad zapnúť alebo vypnúť, nastaviť jas alebo vybrať režim. Panel je vybavený aj podsvietením, ktoré výrazne uľahčuje používanie v tme.

Starostlivo premyslený dizajn

Vďaka starostlivo premyslenému dizajnu vám lampa poskytne nielen pohodlie, ale bude vám aj dlho dobre slúžiť. O väčšiu stabilitu sa stará zaťažená základňa. Môžete si tiež ľubovoľne nastaviť uhol jej sklonu v rozsahu 70°. Okrem toho je predný rám lampy ppotiahnuté silikónom, vďaka čomu je odolnejšie proti poškriabaniu. Zariadenie tiež vyzerá veľmi štýlovo - minimalistický, moderný dizajn určite osloví mnohých používateľov.

Značka Yeelight
Názov Yeelight nabíjateľný monitor Light Bar
Model YLODJ-0027
Farba Sivá
Rozmery 450x75x110 mm
Hmotnosť 780g
Jas 300 lm
Teplota farieb 3000K ±4000K, nastaviteľná
Kapacita batérie 1800 mAh
Pracovný čas Približne 150 min
Nabíjací port USB-C
Napätie 100-240V ~50Hz 0,3A
Menovitý výkon 5W
Prevádzková teplota -10 °C - 40 °C
Okolitá vlhkosť 0-85 %RH
Vonkajšia povrchová teplota ≤55°C
CRI Ra 95
Stupeň ochrany IP20
Efekt 0.5
Energetický štítok (EEL) F
Životnosť Približne 25 000 h
Vymeniteľný zdroj svetla Nie
Ochrana proti skratu Áno
Pohotovostný výkon ≤0.6W
Materiál ABS

034124
105 položky
6924922218159

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product