• 3% zľava pri platbe prevodom
Senzorové světlo do skříně Yeelight 40 cm - černé 4000 K
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Yeelight 40 cm senzorové svetlo do skrine - čierne 4000 K

13,69 € (s DPH) 11,41 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Značka Yeelight je súčasťou ekosystému Xiaomi.

Yeelight 4000 K Svetlo do skrine so senzorom pohybu

Hľadali ste niekedy niečo v skrini po zotmení? Keď je svetlo zhasnuté, často je nemožné niečo nájsť, a keď ho zapnete, riskujete, že zobudíte zvyšok domácnosti. So svietidlom Yeelight môžete na takéto problémy zabudnúť! Mimoriadne tenké svetlo do skrine s detekciou pohybu sa automaticky zapne, keď zistí vašu prítomnosť, a poskytne očiam príjemné osvetlenie s farebnou teplotou 4000 K a nastaviteľným jasom. Toto ľahko inštalovateľné bezdrôtové zariadenie sa dodáva v 3 veľkostiach a 2 farbách - určite si nájdete ideálnu verziu.

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/1

Objavte výhody svetla so snímačom pohybu

Jednoduché nájdenie spúšťacích tlačidiel v tme. Svetlo má zabudovaný snímač pohybu s pracovným dosahom až 4 m vpredu a až 2 m na oboch stranách pri maximálnom uhle 120°. Vďaka tomu sa svetlo v skrinkách automaticky rozsvieti, keď zistí vašu prítomnosť. Pohyb po domácnosti a hľadanie čohokoľvek po zotmení sa stalo jednoduchým!

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/2

Zabezpečte optimálne osvetlenie a šetrite elektrickú energiu

Zariadenie je vybavené inteligentným senzorom citlivým na svetlo, ktorý zisťuje okolité podmienky. Ak je v miestnosti tma, svetlo sa zapne hneď, ako zistí vašu prítomnosť. Ak je v miestnosti svetlo, svetlo sa počas šetrenia elektrickej energie nezapne. Svetlo v skrinke môžete kedykoľvek počas dňa zapnúť aj manuálne jednoduchým stlačením a podržaním príslušného tlačidla.

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/3

Svetlo šetrné k očiam s nastaviteľným jasom

Lampa vyžaruje neutrálne svetlo šetrné k očiam s teplotou farby 4000 K. Optimálne osvetľuje každý kút. Okrem toho je možné nastaviť jas svetla - takže ho môžete ľahšie prispôsobiť svojim potrebám, očakávaniam alebo zvykom.

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/7

Dokonalý doplnok do vybraného priestoru

Šírka lampy je len 0,9 cm. Vďaka tomu ju môžete ľahko umiestniť na zvolené miesto - nebude zaberať príliš veľa miesta. Kvalitná kovová povrchová úprava navyše dodáva zariadeniu moderný, industriálny charakter - s jej pomocou dokonale doplní zariadenie každého interiéru.

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/11

Zabudnite na problémy s inštaláciou

Inštalácia je jednoduchá a trvá len niekoľko okamihov. Nemusíte sa starať o pripájanie káblov ani vŕtanie otvorov. Stačí použiť priložené magnetické nálepky držiaka. Nalepte ich na vybrané miesto a potom k nim pripevnite svietidlo. Svietidlo môžete kedykoľvek odobrať a vziať so sebou, kamkoľvek ho budete potrebovať. Poznámka: samolepiace držiaky sú jednorazové a nemali by sa odlepovať.

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/6

Dlhý prevádzkový čas - pohodlné nabíjanie

Nemusíte sa obávať, že svetlo v prípade poruchy príliš rýchlo zhasne. KaždýSvetelná verzia osvetlenej skrine je vybavená odolnou dobíjateľnou batériou, ktorá poskytuje prekvapivo dlhý čas prevádzky. Za predpokladu, že sa zariadenie používa stredne často, vydrží jedno nabitie približne 4 až 6 mesiacov! Ak chcete svetlo nabiť, jednoducho ho pripojte k zdroju napájania pomocou portu USB-C.

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/5

Vyberte si najlepšiu možnosť pre vás

Vyberte si pre vás ideálnu možnosť osvetlenia. K dispozícii sú 3 rôzne veľkosti svetla Yeelight Closet Light - 20 cm, 40 cm a 60 cm. Môžete ho tak optimálne prispôsobiť rozmerom svojej šatníkovej skrine alebo kuchyne. Svetlo je k dispozícii aj v 2 farbách - čiernej a striebornej. Vďaka tomu ho môžete dokonale prispôsobiť usporiadaniu miestnosti.

12Yeelight/YLBGD-0045-Black/4

V krabici

  • Používateľská príručka
  • Kábel USB
  • Montážna súprava
  • Zabudovaný snímač pohybu
Značka Yeelight
Ni¡zev Svetlo na obrazovke so snímačom pohybu A40
Model YLBGD-0045
Farba Čierna
Materiál Hliník + plast
Rozmery 400x40x9 mm
Hmotnosť 155g
Menovitý výkon 2.4W
Napätie 5V DC 0,5A
Pohotovostné napätie 0,2 mA
Kapacita batérie 1500 mAh
Prevádzkový čas â¥5 h v zapnutom režime
Výdrž batérie 300 cyklov, kapacita â¥80%
Teplota farieb 4000K
Jas 120 lm, nastaviteľný
CRI Ra80
IP adresa IP20
Prístup DC 5V/1A
Nabíjacie rozhranie USB-C (nabíjací kábel je súčasťou balenia)
Prevádzková teplota okolia -10 °C - 40 °C
Prevádzková vlhkosť 0-85%RH
Vonkajšia povrchová teplota lampy â¤45° (plast)/55°C (kov)
Odnímateľný zdroj svetla Nie
Moduly senzorov Infračervený senzor, svetelný senzor
Rozsah detekcie 0-4 m pri 30°, 0-2 m pri 120°
034115
145 položky
6924922214755

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product