• 3% zľava pri platbe prevodom
Stolní lampa Yeelight LED V1 Pro (verze s klipem)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stolná lampa Yeelight LED V1 Pro (verzia s klipom)

10,42 € (s DPH) 8,68 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Yeelight Mesh Spotlight M2

Yeelight Mesh Spotlight M2 posúva inteligentné osvetlenie na úplne novú úroveň. Poskytuje svetlo bezpečné pre oči, ktorého jas a teplotu možno ľubovoľne nastaviť. Vďaka uhlu 30° dokonale osvetľuje vybranú časť miestnosti. Vďaka bráne Yeelight Gateway (predáva sa samostatne) výrobok umožňuje aj diaľkové ovládanie - hlasom alebo smartfónom. A ak chcete ešte väčšie pohodlie, pripojte k sebe niekoľko zariadení a ovládajte ich všetky naraz!

1.jpg

Bezpečné pre vaše oči

Vďaka inovatívnemu, ergonomickému dizajnu reflektora Yeelight Mesh M2 si môžete vychutnať optimálne osvetlenie bez oslnenia, ktoré nepoškodzuje, neoslňuje a neunavuje oči ani po dlhom používaní.

08.jpg

Poskytne vám osvetlenie, ktoré potrebujete

Výrobok poskytuje možnosť nastavenia jasu a teploty farby svetla, čo vám umožní prispôsobiť jeho prevádzku aktuálnej situácii. Potrebujete sa pri práci na chvíľu sústrediť? Zapnite jasné, chladné svetlo. Chcete si oddýchnuť po náročnom dni? Teplé, mäkké osvetlenie bude fungovať dokonale. Chcete vystaviť svoju zbierku obrazov, sôch alebo iných jedinečných predmetov? Nastavte svetlo tak, aby vyzerali čo najlepšie.

6.jpg

Užívajte si diaľkové ovládanie, nech ste kdekoľvek

Yeelight Mesh Spotlight M2 môžete diaľkovo ovládať odkiaľkoľvek - aj mimo domova. Spárujte svoje zariadenia s aplikáciou Yeelight a nastavte podrobné plány, pohodlne zapnite alebo vypnite svetlo a upravte jeho jas alebo teplotu farieb. Výrobok je tiež kompatibilný so službami Google Assistant, Apple HomeKit, Amazon Alexa a Samsung SmartThings. Pripojte ho k systému podľa vlastného výberu a spravujte svoje svetlo hlasom alebo smartfónom!

3.jpg

Ovládajte viacero zariadení súčasne

Vďaka pokročilej technológii Bluetooth Mesh môžete pripojiť viacero zariadení a ovládať ich súčasne. Už nemusíte zapínať každú žiarovku zvlášť. Stačí spustiť jednu a nastaviť jej parametre - ostatné sa okamžite prispôsobia. Aká skvelá úspora času!

Yeelight_Mesh_Downlight_M2_amp__Mesh_Spotlight_M2.jpg

Perfektný doplnok k usporiadaniu vášho bytu

Zariadenie je jedinečné svojím mimoriadne praktickým, univerzálnym dizajnom - po namontovaní na vybrané miesto zostáva takmer neviditeľné. Vďaka tomu dokonale zapadne do každej miestnosti - nielenže nenaruší vnútornú dispozíciu, ale vhodným osvetlením podčiarkne krásu interiéru.

2.jpg

Porovnanie svietidiel Yeelight

Dostupné svietidlá Yeelight Mesh Spotlight M2, Downlight M2 a Downlight M2 Pro sú veľmi podobné svojou konštrukciou a výkonom, ale líšia sa v niekoľkých detailoch, ktoré je vhodné poznať. Medzi ne patria okrem iného uhol vyžarovania, rozmery, svetelný tok a menovitý výkon. Pozrite si jednotlivé parametre v nasledujúcej tabuľke:

Uhol lúča Svetelný tok Menovitý výkon Rozmery Veľkosť otvoru
Spotlight M2
30° 350lm 5W 93x73,5 mm 70-80 mm
Svietidlo M2 75° 350lm 5W 93x73,5 mm 70-80 mm
Downlight M2 Pro 65° 600 lm 8W 113x81,5mm 90-100 mm

V krabici

  • Používateľská príručka
Názov Yeelight Mesh Spotlight M2
Model YLTS04YL
Uhol lúča 30º
Menovitý výkon 5W (10x1W/LED modul)
Svetelný tok 350 lm
Veľkosť výrobku ⌀93x73,5mm
Veľkosť otvoru 70-80 mm
Menovitý príkon 220-240V~50/60Hz 0,045A
Teplota farieb 2700K-6500K
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth 4.2
Faktor výkonu 0,5
024910
81 položky
608887786897

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product