• 3% zľava pri platbe prevodom
Lampa Remax Hunyo RT-E710 (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lampa Remax Hunyo RT-E710 (biela)

20,51 € (s DPH) 17,09 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Lampa Remax Hunyo (biela)

Lampa Remax Hunyo je jedinečnou ponukou pre ľudí, ktorí oceňujú funkčnosť a originálny dizajn. Bola vyrobená na viacnásobné použitie, vďaka čomu je nielen praktickým zariadením, ale aj elegantným dekoratívnym prvkom v každom interiéri. Poskytuje mäkké osvetlenie, ktoré vám umožní vytvoriť jedinečnú atmosféru, ideálnu na čítanie, prácu alebo relaxáciu. Môžete ho prispôsobiť svojim potrebám výberom jedného z 3 režimov jasu. Vďaka magnetickému dizajnu ho môžete pripevniť kdekoľvek. Okrem toho je výrobok nastaviteľný v rozsahu 360°.

Remax/RT-E710/5

Jedna lampa - veľa možností

Lampa Remax Hunyo sa vyznačuje všestrannosťou a vysokou funkčnosťou. Môžete ju používať ako stolnú lampu a zvýšiť si tak pohodlie pri práci alebo štúdiu. Môžete ju použiť aj ako nástennú alebo skriňovú lampu pre mäkké svetlo v rôznych miestnostiach. Možno ju použiť aj ako nočnú lampu, ktorú môžete pohodlne umiestniť na stôl alebo poličku a zabezpečiť si tak prostredie na čítanie pred spaním. Okrem toho je skvelá ako baterka. Možností je naozaj veľa!

Remax/RT-E710/2

3 úrovne jasu

Vychutnajte si mäkké, oku lahodiace svetlo s teplotou 4000 K, ktoré Remax Hunyo poskytuje. Výberom jednej z 3 úrovní si môžete jednoducho nastaviť jas lampy podľa svojich potrieb. Ovládanie je jednoduché a intuitívne - stačí sa zariadenia dotknúť! Ľahko si tak vytvoríte to správne svetlo na prácu alebo relaxáciu bez toho, aby ste sa museli obávať únavy očí. Lampa navyše umožňuje voľne nastaviť uhol svetla.

Remax/RT-E710/1

Praktické riešenia

Lampu Remax môžete napájať prostredníctvom USB. Zariadenie má aj lítiovú batériu s kapacitou 1200 mAh, ktorú môžete dobíjať viacerými spôsobmi. Okrem iného ju môžete pripojiť k powerbanke, počítaču alebo nabíjačke. Vďaka tomu môžete lampu používať vonku alebo na miestach, kde nie je ľahký prístup k zdroju energie.

Remax/RT-E710/4
Výrobca: Svietidlo je určené na používanie v domácnostiach, v ktorých sa nachádza: Remax
Model RT-E710
Teplota farieb do 4000 K
Vstup USB 5V
Kapacita batérie 1200 mAh
Čas nabíjania 2-3 hodiny
Materiál ABS + PS + kov
Rozmery 372 x 120 x 53,2 mm
Hmotnosť 645 g
Farba Biela
047810
24 položky
6954851223818

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product