• 3% zľava pri platbe prevodom
Oprawa oświetleniowa Yeelight Spotlight YLDDL-0083 (1 żarówka) Biała
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Yeelight Spotlight YLDDL-0083 (1 žiarovka) biela

29,46 € (s DPH) 24,55 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Yeelight Spotlight YLDDL-0083 (1 svietidlo)

Svietidlo Yeelight Spotlight je ideálne pre moderné usporiadanie. Obsahuje 1 svietidlo, ktoré možno nastaviť v uhle 350° horizontálne a 90° vertikálne. Má štýlový dizajn a umožňuje nastaviť parametre svetla, ako je teplota farby, jas a farba - k dispozícii je viac ako 16 miliónov odtieňov! Jeho pohodlné diaľkové ovládanie umožňuje aplikácia Yeelight. Zariadenie je tiež kompatibilné s obľúbenými platformami na správu inteligentnej domácnosti, ako sú Samsung SmartThings a Google Home.

10.jpg

Prispôsobte si ho svojim potrebám

Chcete optimálne osvetliť konkrétne miesto v miestnosti? Alebo možno chcete, aby každá žiarovka svietila pod iným uhlom? S Yeelight vás takmer nič neobmedzuje! Výrobok má nastaviteľnú konštrukciu, čo znamená, že ho môžete ľahko prispôsobiť svojim potrebám. Každé svietidlo možno otočiť o 350° a nakloniť o 90°. Teraz môžete ľahko zabezpečiť optimálne osvetlenie kdekoľvek chcete!

5.jpg

Na výber je až 16 miliónov farieb

Plánujete filmový večer s priateľmi? Alebo možno organizujete narodeninovú oslavu? Reflektor Yeelight vám pomôže vytvoriť tú správnu atmosféru! Svietidlo umožňuje ľubovoľne nastaviť farbu svetla - môžete si vybrať z viac ako 16 miliónov farieb. Vďaka tomu ľahko vytvoríte nezabudnuteľnú atmosféru počas romantickej večere, domácej oslavy a ďalších podujatí!

3.jpg

Nastaviteľný jas a teplota farieb

Chcete osvetlenie ešte lepšie prispôsobiť situácii? Reflektor Yeelight vám to umožní - pohodlne si nastavíte jas a teplotu farieb svetla v rozmedzí 2700-6500 K. Môžete ho tak optimálne prispôsobiť svojim potrebám! Chladné a jasné osvetlenie vám pomôže sústrediť sa - ideálna voľba na prácu alebo štúdium. A ak si chcete po náročnom dni oddýchnuť, vyberte si teplé, mierne tlmené svetlo.

9.jpg

Ovládanie pomocou aplikácie alebo hlasových príkazov

Teraz môžete svoje osvetlenie ovládať ešte pohodlnejšie. Stačí si nainštalovať aplikáciu Yeelight, ktorá vám umožní nielen zapínať a vypínať svetlo na diaľku, ale napríklad aj meniť jeho farbu. Funguje aj so službami Google Assistant a Amazon Alexa. Svetlo tak môžete ovládať jednoduchými príkazmi! Zariadenie je tiež kompatibilné s platformou Samsung SmartThings. Produkt poteší aj hráčov - je kompatibilný s Razer Chroma RGB. Môžete si tak vychutnať dynamické svetelné efekty, ktoré zodpovedajú udalostiam vo vašej obľúbenej hre!

4.jpg

Skupinové ovládanie a inteligentné scény

Uľahčite si správu svojej inteligentnej domácnosti. Svietidlá Yeelight Spotlight podporujú skupinové ovládanie. Je to skvelé riešenie, ak plánujete zakúpiť viacero svietidiel - už nemusíte ovládať každé z nich samostatne! Rozdeľte svoje svietidlá do skupín a pomocou inteligentných scén ovládajte osvetlenie v celej domácnosti jediným kliknutím alebo príkazom. Chystáte sa do práce? Teraz môžete jednoducho vypnúť svetlá vo všetkých miestnostiach. Môžete tiež zariadiť, aby sa po návrate jediným kliknutím vybrala

správna možnosť.

1.jpg

Hľadáte dokonalé svietidlo pre svoje usporiadanie? Yeelight Spotlight je ideálnou voľbou! Produkt je k dispozícii v dvoch farbách - čiernej a bielej. Môžete si teda vybrať tú, ktorá sa lepšie hodí do interiéru miestnosti podľa vášho výberu. Okrem toho si môžete vybrať medzi 1, 2 alebo 3 svietidlami. Bodové osvetlenie na nočný stolík? Správny zdroj svetla do priestrannej obývačky? Alebo snáď niekoľko malých svietidiel pre váš šatník? Možnosti sú naozaj široké - s Yeelight si ľahko vytvoríte svoje vysnívané usporiadanie!

2.jpg
Výrobca: Spoločnosť Yeelight, s. r. o: Yeelight
Názov Inteligentné zapustené bodové svietidlo Yeelight (farebné)
Model YLDDL-0083
Farba Biela
Počet svetiel 1
Svetelný tok 350 lm
Menovitý vstupný prúd 220-240 V ~50/60 Hz 50 mA
Maximálny výkon náhradného svietidla 60 W
Spínacie cykly 15 000 cyklov
Teplota farieb 2700-6500K
Závit GU10
Uhol rozloženia svetla 36°
Rozmery Φ68H=100 / 130 x 70 x 20 mm
Bezdrôtové svetlo Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Použitie Yeelight
Kompatibilné Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings, Razer Chroma RGB, Alice
Podporované systémy Android 4.4 a novší, iOS 8.0 a novší
035837
42 položky
6924922224709

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product