• 3% zľava pri platbe prevodom
Bramka Yeelight Gateway (BLE Mesh)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Brána Yeelight (BLE Mesh)

24,43 € (s DPH) 20,36 € (bez DPH)
check expedícia do 3 dní
Tento produkt je skladom u dodávateľa a expedujeme do 3 pracovných dní
rotate_left Vrátenie tovaru do 14 dní je samozrejmosť
sync Nevhodný produkt vymeníme do 30 dní

Yeelight Mesh Gateway - získajte ešte väčšiu kontrolu nad osvetlením

Najmodernejšia brána Yeelight Mesh Gateway umožňuje pohodlné ovládanie zariadení BLE Mesh, ako sú napríklad svietidlá Yeelight M2 Downlight alebo Yeelight M2 Spotlight. Môžete k nej jednoducho pripojiť až 50 produktov a využívať spoľahlivé pripojenie vďaka podpore Wi-Fi a LAN. Vďaka jednoduchému nastaveniu a kompatibilite so systémom Apple HomeKit je jej používanie ešte pohodlnejšie.

7.jpg

2 možnosti pripojenia - vyberte si tú, ktorá vám vyhovuje

S touto jedinečnou bránou získate jednoduché a zábavné ovládanie inteligentného osvetlenia Yeelight. Zariadenie podporuje 2 režimy prístupu - LAN a Wi-Fi. Vaše možnosti sú teda mimoriadne široké. Používajte bránu tak, ako chcete, a užívajte si spoľahlivé pripojenie!

6.jpg

Zabudnite na problémy so signálom

Zariadenie je vybavené pokročilým čipom Wi-Fi, ktorý poteší svojím vysokým výkonom. Zaručuje stabilné a spoľahlivé pripojenie. Okrem toho vďaka bezdrôtovej technológii 2x2 MIMO poskytuje brána Mesh Gateway mimoriadne silný signál, ktorý má veľký dosah a bez problémov prechádza cez steny. Rozlúčte sa s problémami s prenosom - s Yeelight posuniete diaľkové ovládanie osvetlenia na novú úroveň.

4.jpg

Rýchle a jednoduché nastavenie

Obávate sa zložitého nastavenia brány? Nie je potrebné! Jej používanie je úžasne jednoduché. Jednoducho ju zapnite a potom ju pridajte do aplikácie Yeelight. Potom už stačí len nájsť zariadenie BLE Mesh, spárovať ho s bránou a je to hotové! Pohodlné ovládanie inteligentného osvetlenia máte na dosah ruky.

1.jpg

Vytvorte si inteligentnú domácnosť a objavte nové možnosti

Brána je kompatibilná so súpravou Apple HomeKit, čo vám poskytne ešte viac možností ovládania osvetlenia. Pridajte do svojej inteligentnej domácnosti svietidlo Yeelight M2 Downlight alebo reflektor a užite si pohodlné ovládanie. Zariadenie môžete ovládať aj hlasom pomocou inteligentnej asistentky Siri. Meníte režimy osvetlenia, zapínate a vypínate svetlá na diaľku a prispôsobujete ich svojim potrebám a preferenciám - takmer nič vás neobmedzuje!

5.jpg

Súčasťou balenia je

  • Používateľská príručka
  • Napájací zdroj
Názov Yeelight Mesh Gateway
Model YLWG01YL
Rozmery 84x84x21 mm
Farba Biela
Prevádzková teplota 0 °C - 40 °C
Vstupné napätie 100-240 V 50-60 Hz
Výstupné napätie 5V-1A
024907
38 položky
608887786521

Zatiaľ žiadne hodnotenia zákazníkov.

Recenzie k produktom zobrazujeme iba od Overených zákazníkov, ktorí produkt zakúpili. Zákazníkom niekoľko dní po doručení objednávky príde e-mail so žiadosťou o vyplnenie recenzie na zakúpené produkty. Do recenzií zasahujeme iba v prípade, že sú vulgárne, nehodnotia daný produkt alebo sú protirečivé (napríklad ak zákazník v slovnom hodnotení uvádza, že je maximálne spokojný, ale produktu udelí len jednu hviezdičku a pod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product